a ja znowu szukam Kotka :) juz znalazlam :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto mar 14, 2006 21:43

No i chyba za slabo te kciuki trzymaliscie ;( bo nic z tego nie bedzie ;(
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Od: Wto mar 09, 2004 21:24

Post » Wto mar 14, 2006 21:58

ania1311 pisze:No i chyba za slabo te kciuki trzymaliscie ;( bo nic z tego nie bedzie ;(

:( :(
tak mi przykro
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto mar 14, 2006 22:01

no jeszcze probuje walczyc ;) no ludzie !!! prosze mi tu pomagac, kciuki trzymac !!!!!!!!
Przeciez ja juz dla niej zaczynam imienia szukac i jak to niby bedzie jak ona tu nie przybedzie ???
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Post » Śro mar 15, 2006 8:32

ania1311 pisze:no jeszcze probuje walczyc ;) no ludzie !!! prosze mi tu pomagac, kciuki trzymac !!!!!!!!
Przeciez ja juz dla niej zaczynam imienia szukac i jak to niby bedzie jak ona tu nie przybedzie ???

kciuków cała masa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

berni

Post » Śro mar 15, 2006 9:16

nie poddawaj sie tak latwo!! Kociaki od Berni sa slodkie i warto na nie nawet chwile poczekac. W koncu nie od razu Krakow..... :wink:
Na pewno sie uda.
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro mar 15, 2006 15:20

Ja tez trzymam mocno bo wiem jak trudno transport tak daleko znalezc. A dodatkowo sama mam czarnego kota-nudzic sie nie bedziesz :lol: .

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Śro mar 15, 2006 15:23

No trzymaj trzymaj !!!!!!!! I chyba jestesmy na dobrej drodze :)

A co mialo znaczyc ze z czarnym kotem nudzic sie nie bede ??? 8O
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Post » Śro mar 15, 2006 15:38

Moge tylko napisac jaki byl Mrowa jak byl dzieckiem :D , nie wiem czy to cech wspolna czarnych kotow. Rozrabial jak pijany zajac. Zrzucal doniczki, wskakiwal na najwyzsze szafy. Teraz ma prawie 3 lata i wyrosl na bardzo madrego i prawie statecznego kota. :D

kiwi

Post » Śro mar 15, 2006 15:44

No to chyba powinnam sie zaczac bac ;) ale co tam !! mam w domu tylko 3 kwiatki z czego dwa takie, korych napewno kotek nie przewroci :D a zreszta mam tu piekna Kociczke, ktora napewno bedzie maluszka pilnowala :D Albo bede obie rozrabialy co tez nie bedzie takie zle :)
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Post » Śro mar 15, 2006 16:18

O przepraszam.
MAm dwa czarne i sa fantastyczne. Duska wspaniala przymilna mruczaca, i Bondzio - powsciagliwy i troche z boku, ale jak go najdzie na pieszcoty to nie ma innego wyjscia, trzeba siadac i miziac. A on mruczy jak dwa traktory:))

Trzymam kciuki za szczesliwa podroz.
Szkoda, ze nie jade w tym kierunku. MAm juz wprawe w wozeniu pociagiem .......na kolanach. Niedawno do warszawy wiozlam:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Śro mar 15, 2006 17:25

Lidka pisze:O przepraszam.
MAm dwa czarne i sa fantastyczne. Duska wspaniala przymilna mruczaca, i Bondzio - powsciagliwy i troche z boku, ale jak go najdzie na pieszcoty to nie ma innego wyjscia, trzeba siadac i miziac. A on mruczy jak dwa traktory:))

no gdybym w to nie wierzyla to bym tak sie nie starala, zeby to malenstwo do mnie trafilo :)

Lidka pisze:Trzymam kciuki za szczesliwa podroz.
Szkoda, ze nie jade w tym kierunku. MAm juz wprawe w wozeniu pociagiem .......na kolanach. Niedawno do warszawy wiozlam:))

no nawet bardzo szkoda bo ja tu jestem cala w nerwach czy ta cala skomplikowana operacja sie uda ;)
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Post » Śro mar 15, 2006 20:28

Lidka, ja nie pisalam przeciez nic zlego. Mrowa jest inteligentmy do bolu i rozrabial jako dziecko baaaaardzo. Jest niezalezny i potrafi zrobic wszystko, zeby skupic na sobie uwage. :D

kiwi

Post » Śro mar 15, 2006 20:42

ja też mam czarnego kotka -Bursztyna, jako jedyny kot adopcyjny tak nas zmanipulował że nie byliśmy w stanie go oddać :D mruczy przytula się, pakuje na kolana :D :D

a Mała Czarna... gdybym nie wiedziała że Bursztyn nie mial najmniejszej możlwości zostania ojcem to stwierdzialbym że Mała jest jego nieodrodnym dzieckiem :D
normalny klonik :D :D i z wyglądu (bursztynowe oczy) i z zachowania :D :D

wszytsko zmierza w dobrym kierunku :D
ale trzymanie kciuków zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

berni

Post » Śro mar 15, 2006 23:46

berni pisze:wszytsko zmierza w dobrym kierunku :D
ale trzymanie kciuków zaszkodzić nie zaszkodzi a pomóc może :D :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Masz racje !! Wszystko zmierza w dobrym kierunku i prawdopodobnie 27.03 bedziemy mieli drugiego koteczka :) Juz sie zaczyna walka w domu czyj to bedzie kotek;) Wiec Berni tak po znajomosci prosze o napisanie umowy adopcyjnej na mnie zebym w razie czego miala na nia "papiery". Jest naprawde slodyczka:) Juz zaczynamy z Lady pomalu rozmawiac ne temat tego, ze pojawi nam sie nowy osobnik w rodzinie. Hmmm niestety nie wyglada na zachwycona, ale mam nadzieje, ze to sie zmieni :) Chlop zdecydowanie juz zakochany :love: , nie wiem co sie bedzie dzialo jak mala juz przybedzie :roll: Obawiam sie, ze moge nie miec gdzie spac :lol:
Jak my teraz przezyjemy te 1,5 tygodnia oczekiwania !!!

O trzymanie kciukow prosze nadal :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

LADY I ESPRESSO

ania1311

Post » Czw mar 16, 2006 15:49

Aniu, jak chlop zakochany to sukces. Moj zakochal sie w Biedronce i milosc kwitnie :) . Trzymam kciuki zeby sie kobietki dogadaly :D .

kiwi

[poprzednia][następna]