cześć! Próbowałam już apelować na forum aby wetrynarze wstawili się za kotami w związku z ptasią grypą ale bez efektu. myślę,że wielu z was jest związane z fundacjami i działacie w grupach może można podjąć jakieś działania. Ja czuję się bezsilna w cz-wie los kotów jest gorszy niż gdzie indziej brak zainteresowania caly czas boję się o koty bezdomne już kilka razy musialam o nie walczyć ale z ptasią grypą nie dam rady. co do Poznania może sami namierzycie tego typa i oodacie w ręce policji to samo dotyczy polujących na wanilię. Pozdrawiam
Piekna Wanilia szuka domku. Podnosze, bo spadło, a taka śliczna koteczka musi zostać na pierwszej stronie, żeby jej przyszły domek miał szanse ją zauwazyć.
Aż nie wierzę, że nikt nie chce takiej pięknej kotki. O tamtą białą była taka wojana a tu nikt? Może to sprawa dowozu a to przecież można załatwić, jakoś pomożemy wspólnymi siłami.
Szlag mnie trafia jak pomysle jacy ludzie sa durni. Ptaki beda z glodu umierac bo naturalnie nikt sie nie odwazy ich karmic, a na koty i psy bedzie nagonka. A ci dziennikarze szukajacy sensacji tylko pogarszaja sytuacje, o rany, ze tez czlowiek w takim spoleczenstwie musi zyc. Ciekawe jak jest zagranica?????