Toff i Tiv i MYSZ!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 13, 2006 17:19

Otis waży 5,5 kg, mimo, że nie jest już gruby, jak bawią się razem z Sonią, to jakby stado słoni podskakiwało. Najbardziej zabawne jest jak straszą się wzajemnie i skaczą bokiem albo cztery łapy do góry na raz. No i te wygięte do góry anteny i wybrysiki sterczące do przodu, cudny widok!!!!

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pon mar 13, 2006 19:47

bechet pisze:
A - i w całym domu słychać jak biegnie, cielątko moje kochane :wink:

:lol: :lol: :lol:
http://fotogalerie.pl/galeria/galeria_cinsio
Basma, Giga, oraz Zenta na placówce
ObrazekObrazekObrazek

cinsio

Od: Czw sty 19, 2006 11:15

Post » Pon mar 13, 2006 20:08

Tika a powiedziałaś już Soyce i Tofulkowi o nowej koleżance?
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon mar 13, 2006 20:17

To jednak decyzja podjęta i to śnieżne cudo zawita u Tiki?

izaA

Post » Pon mar 13, 2006 20:20

izaA pisze:To jednak decyzja podjęta i to śnieżne cudo zawita u Tiki?

ANO
tak pisza w watku snieznego cuda :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon mar 13, 2006 20:20

Co ja przegapiłam ?????? No co ??????????

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

Post » Pon mar 13, 2006 20:21

Tika, gratuluję z calego serca cudnego trzeciego zakocenia :)
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon mar 13, 2006 20:25

No gdzie ona jest, ta Tika, tak rozważała, rozważała, a teraz kasy fundacyjnej pilnuje, czy co?

Oczywiście dołączam się do gratulacji!!!! No i teraz to będzie już z górki, bo kto ją przed następnym powstrzyma? :wink:

Mam tylko nadzieję, że piękność przyjaźnie nastawiona do swojego gatunku :evil: Soyika to dopiero teraz da wszystkim popalić 8)

izaA

Post » Pon mar 13, 2006 21:33

Może nie będzie tak źle. Może się okazać że Soyka to feministka i nową koleżankę przyjmie uprzemie
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon mar 13, 2006 23:55

:oops: :oops: :oops: :oops: Wiecie co, bo mi wstyd po prostu, że zakochałąm się w Tiv - u mnie będzie Alaska 8), bo ona nieletnia, a ja tu polecam wszystkim dorosłe koty :oops: :oops: :oops:.
Strasznie się denerwuję, jak to zniosą moje koty, tzn. księżniczka Soya niedotykalska :roll:
Myślę, ze Toffu w końcu znajdzie w niej koleżankę do wspólnych zabaw i psot 8)

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto mar 14, 2006 10:11

Tika pisze:Myślę, ze Toffu w końcu znajdzie w niej koleżankę do wspólnych zabaw i psot 8)

kurdelek serdelek :(
a ja tak śfiruje na te wontki adopcyjne i co słodziznijsza słodzizna to podsyłam mojej Madzi i ona na mnie fucza :(

mymeśmy na dwa dni przerwali pompowanie kicioków maybachem (sobota, niedziela). robimy to na własne wyczucie - szczególnie wiedźmińskie Madzine :) ale nie o to mi chodziło. Giga coraz częściej poluje na Basme :lol: :lol: :lol: znaczy ogólnie mucha zaczaja się na żabe :lol: :lol: :lol: normalnie poluje na nią norrrmalnie 8)

taki motyw:
Basma przyszła a Gigon na kanapce. pokręciła się i podeszła bliżej - tak na pół metra. wkońcu staje na tylnie łapy i przednimi po kanapce perkusje robi łup łup. Gigon prycha, odskakuje o te kilkadziesiąt cm i kładzie się spowrotem pomrukując pod nosem jakieś szpetne przekleństwa. Basma spokojnie odwraca się i wychodzi pomalutku.... (to be continued 8) )

mija może z 5 minut.
Gigon leży tam gdzie leżał na kanapce w poprzednim odcinku. wchodzi Basma, robi rundkę z nawrotem obok kanapki. zamierza sobie iść. nagle!!! Gigon aktywuje systemy bojowe! podnosi kuper! kalibruje kuperkowe systemy naprowadzania iiiii HYC! akcja rozgrywa się błyskawicznie! Gigon ląduje tuż za tyłkiem Basmy. Basma robi szybki zwrot i stara się z miejsca przejść do galopu! ale Gigon już zrobił zwrot i galopuje! Basma za nim! Gigon wpada pod kanapkę, Basma dobiega po chwili, lutuje łapą w zwisające prześcieradło i gdzie tam jeszcze popadnie! emocje opadają... Basma odwraca się i wychodzi niby nigdy nic. 8)
ObrazekObrazekObrazek

cinsio

Post » Wto mar 14, 2006 10:24

Tika pisze::oops: :oops: :oops: :oops: Wiecie co, bo mi wstyd po prostu, że zakochałąm się w Tiv - u mnie będzie Alaska 8), bo ona nieletnia, a ja tu polecam wszystkim dorosłe koty :oops: :oops: :oops:.
Strasznie się denerwuję, jak to zniosą moje koty, tzn. księżniczka Soya niedotykalska :roll:
Myślę, ze Toffu w końcu znajdzie w niej koleżankę do wspólnych zabaw i psot 8)

Piękne imie Alaska, ale ona na taką malutką nie wygląda ile miesiączków ona liczy? Nie masz się co wstydzić serce nie sługa rozkazów nie słucha miałabyć ona i już.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto mar 14, 2006 11:18

8 miesięcy :oops: - właśnie ją zapisałam na sterylkę :? - będą nerwy!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto mar 14, 2006 12:10

cinsio pisze:Giga coraz częściej poluje na Basme :lol: :lol: :lol: znaczy ogólnie mucha zaczaja się na żabe :lol: :lol: :lol: normalnie poluje na nią norrrmalnie 8)

wchodzi Basma, robi rundkę z nawrotem obok kanapki. zamierza sobie iść. nagle!!! Gigon aktywuje systemy bojowe! podnosi kuper! kalibruje kuperkowe systemy naprowadzania iiiii HYC! akcja rozgrywa się błyskawicznie! Gigon ląduje tuż za tyłkiem Basmy.

U mnie też tak było jak się Tigra przestawała bać Niuńki ;) Mówię Ci, maybach... 8)
Obrazek

gocho80

Od: Pon paź 10, 2005 21:16

Post » Wto mar 14, 2006 15:02

gocho80 pisze:U mnie też tak było jak się Tigra przestawała bać Niuńki ;) Mówię Ci, maybach... 8)

no tak, ale strach Gigona to jedno. ale akceptacja Gigi przez Basmę to drugie.
ObrazekObrazekObrazek

cinsio

[poprzednia][następna]