młodziutki, czarny kocurek z krawatkiem

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 13, 2006 10:28 młodziutki, czarny kocurek z krawatkiem

w sobotę ktoś mi go podrzucił na balkon, do dzikich kotów, które dokarmiam :( gdy otworzyłam drzwi od razu wbiegł do mieszkania. pewnie kolejny znudzony prezent gwiazdkowy :evil:
strasznie przytulaśny i kochany, chodzi za człowiekiem jak pies, zadbany, kuwetkowy(i niewychodzący!), niewybredny, ma około 6 miesięcy, w tej chwili zmienia ząbki na stałe, niekastrowany, ale nie znaczy(póki co).
nie mogę go zatrzymać :( w domu są cztery koty, a jednego dopiero co straciłam na FIP więc ten mały jest w niebezpieczeństwie... :cry:
mały z kotami raczej się dogaduje, syczy trochę, gdy podchodzą za blisko, podobnie z psami...
PROSIMY O DOMEK...
do Łodzi mogę dowieźć, mieszkam w Bełchatwie
tel. kontaktowy 0513170320

merkuria

Od: Wto kwi 19, 2005 21:36

Post » Pon mar 13, 2006 10:57

Merkuria, zdjęcia, i porób ogłoszenia na sklepy, lecznice, moze ogłoś w miejscowej prasie ?
Trzymam kciuki za domek dla kocurka :D

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Pon mar 13, 2006 11:36

jak tylko będę miała kabelek USB to zdjęcia z komórki wstawię, lepszych nie będzie. ogłoszenia już robię:) kotuch naprawdę pilnie potrzebuje domu, nawet tymczasowego, bo boję się że stężenie wirusa Corony jest w tej chwili wśród moich kotów zbyt duże by mógł być u mnie bezpieczny :(

merkuria

Od: Wto kwi 19, 2005 21:36

Post » Pon mar 13, 2006 20:11

UP!!!
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56