Super, że weszłaś na forum - teraz będziemy mogli czytać opowieści o Mikasi

Pozdrawiam serdecznie rodzinkę i przesyłam głaski dla Mikasi - T.
Catrina pisze:To daj znać jak się pojawią te pasożyty wychodzące spod skóry i z uszu![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Catrina pisze:To daj znać jak się pojawią te pasożyty wychodzące spod skóry i z uszu![]()
agueska pisze:Catrina ty maupo
Catrina pisze:Nie ukrywam, że pokochałam Mikasię i że wiem, że byłaby idealnym 4 kotem u mnie w domu... wiem też że teraz ma najlepszy domek w świecie. Idealnie udało się dopasować jej charakter do nowych opiekunów
Chciałabym, że wszystkie nasze koty tak dobrze trafiały.
Co do Bola to ja mam swojego Podłego Alberta, który urodą i zachowaniem na pewno mu nie ustępuje
Tika pisze:Catrina pisze:Nie ukrywam, że pokochałam Mikasię i że wiem, że byłaby idealnym 4 kotem u mnie w domu... Catrina - to cytuję: "idealna do mojej trójeczki Amelka" już poszła w odstawkę![]()
![]()
![]()
![]()
???
agueska pisze:Tika pisze:Catrina pisze:Nie ukrywam, że pokochałam Mikasię i że wiem, że byłaby idealnym 4 kotem u mnie w domu... Catrina - to cytuję: "idealna do mojej trójeczki Amelka" już poszła w odstawkę![]()
![]()
![]()
![]()
???
Catrina, no, no... bez komentarza
Catrina pisze:agueska pisze:Tika pisze:Catrina pisze:Nie ukrywam, że pokochałam Mikasię i że wiem, że byłaby idealnym 4 kotem u mnie w domu... Catrina - to cytuję: "idealna do mojej trójeczki Amelka" już poszła w odstawkę![]()
![]()
![]()
![]()
???
Catrina, no, no... bez komentarza
A co stoi na przeszkodzie kochać je obie![]()
Amelka była idealna pod innymi względami niż Mikasia ale obie są cudowne i obie kocham
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 17 gości