Ale się cieszę..

Moderator: Estraven

Kicorek pisze::dance:![]()
Niedługo zacznie śmigać po firankach![]()
Ais pisze:Ty się cieszysz, wszyscy się cieszymy.... a jaka to musi być radocha dla Nikusia że może coraz łatwiej docierać do niedostępnych mu dotychczas (czytaj: najfajniejszych) miejsc w domu![]()
Ais pisze:Ja wam mówię, on bedzie chodził jak złoto! Jeszcze nie zaraz, nie za miesiąc, ale po letnich działkowych spacerkach..... no mówię wam, że ja nie wątpię w to ani nachwilę
Ais pisze:(zwłaszcza że byłam atakowana przez szarżującego białasa disć skutecznie)
moś pisze:Zeszczupleć? no cośty - KOT MUSI BYĆ MAŁO SZCZUPŁY, no może z wyjatkiem Hoodych
No faktycznie,przepraszam za porownanie ale słoń faktycznie nigdy nie zostanie mrowkaaamms pisze:moś pisze:Zeszczupleć? no cośty - KOT MUSI BYĆ MAŁO SZCZUPŁY, no może z wyjatkiem Hoodych
Nikuś nigdy nie będzie Hoody..![]()
Najwyżej może zostać "półbrzusiowaty"..
Jana pisze::ok:![]()
![]()
nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza nie ma guza
aamms pisze:To znaczy połowę siebie przepchnął przez przerwę między stołem a fotelem, a potem zaczęły się schody, bo prześwit okazał się trochę przyciasny dla Nikusiowego brzusia..Na chwilę się zaklinował.. A potem jednym porządnym szarpnięciem, samodzielnym, wyciągnął brzusia przez prześwit, wylazł na stół i znowu zaczął pilnować kompa..

Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Maraszek i 13 gości