Zawsze chciałam adoptować białego jak śniezka kociaka z różowym nochalkiem i poduszkami, ale nigdy nie udało mi się trafić na takie cudo.
Może ktoś z woj. śląskiego ma do adopcji taką śniezynkę?
Poza tym ostatnio na forum byly chyba dwa albo trzy biale koty.. naprawde piekne !! POszperaj po kociarni moze znajdziesz kota dla siebie..
a jak nie to pojedz do najblizszego schroniska... moze jakis bialasek szuka domu ?
Otwórz link i zobacz tego kota na początku. Może nie jest Twoim ideałem, całym białym ale ideałow nie ma a On tak bardzo potrzebuje domu. Popatrz w te kocie oczy i powiedz sobie co czujesz? Jeśli nic, to trudno ale jeśli sece drgnie, to weź go. Pokocha Cię dozgonnie.
(Zmiana bo zapomniałam wstawić link). http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37821
Wszystkie te kociaki są słodziutkie, tylko jest 1 problem... odległość. Nie bardzo mam możliwość dojazdu nad morze czy do stolicy :// Śląsk byłby idealny.
O to się nie martw. Tu działa Kocia Mafia Transportowa. Szansa na dom dla kota to jest najważniejsze a z odległością można sobie poradzić. Wybieraj sercem. Pozdrawiam
Kotka z mojego podpisu poza pyszczkiem i ogonem ma siersć jak śnieg i różowy nosek. Ale ma już swoje lata, nie ma zębów i szczęścia w życiu więc pewnie jej nie zechcesz.
Powodzenia
BIAŁY i CZARNY - Kraków (nr 5054)
Województwo: małopolskie 2006-03-08
Dwa 8 miesięczne kocurki, wykastrowane, nauczone czystości, bardzo łagodne, jeden biały, drugi czarny, szukają dobrego domu.