Kolejne perskie nieszczęście

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 08, 2006 10:12 Kolejne perskie nieszczęście

Znalazłam na forum persji i pozwalam sobie przekleić treść.
W tej chwili nie ma zdjęć, mają być później.
miejscowość: Nowa Śól

"Kotka jest w podeszlym wieku ma ok 10lat , jest chora od 4 lat na koci katar jej wlascicielka chce ja uspic lub co gorsza zabic nie chce jej jutro razem z kolezanka odbieram kotka bo to jedyna szansa na jej uratowanie inaczej nie wiadomo co z nia bedzie byc moze schronisko a co gorsza smierc. Niestety nie moge jej zatrzymac poniewaz mam wlasnych siedem kotkow w tym tez jedna kotke perska uratowna przed smiercia. Prosze aby ktos jej zapewnil dobry dom ja ja zaczne leczyc dam pieniadze na dalsze leczenie ale zeby miala dom przeciez na to zasluguje prosze w was ostatnia nadzieja , jak tylko bede miala zdjecie dodam je na forum prosze o pomoc"

podaję również link do postu - można się skontaktować z osobą :
http://www.forum.e-wind.pl/viewtopic.php?t=1603

aż serce boli.
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Śro mar 08, 2006 10:53 Re: Kolejne perskie nieszczęście

dalia pisze: jest chora od 4 lat na koci katar .

przecież to niemożliwe! 8O
Irys, Lotka, Lenka, Mopsia, Gaja[*], Baskil, Dziadunio, Bingo, Sarenka, Ali, Nukus Dakar, Hrabia, Lady Ronja.
Obrazek Obrazek

AnetaW

Od: Czw paź 13, 2005 14:57

Post » Śro mar 08, 2006 11:14 Re: Kolejne perskie nieszczęście

AnetaW pisze:
dalia pisze: jest chora od 4 lat na koci katar .

przecież to niemożliwe! 8O

nie wiem czy to mozliwe czy nie - moze to jakac niezjadliwa przewlekła forma jakiegoś przeziębienia - wysiek z oczu, ciężki oddech, kichanie. Dla laika może to być koci katar - i taką informację przekazał dziewczynie
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08