Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
zenia pisze: przecież nawet jak czekasz parę miesięcy to od kupna kota, do licencji ,do krycia jest daleka daleka droga...
Ka$ia pisze:A na przydomek tez czeka sie ok 2-3mcy, tyle ze nie kosztuje to az tyle!!
danunka pisze:Ka$ia pisze:A na przydomek tez czeka sie ok 2-3mcy, tyle ze nie kosztuje to az tyle!!
termin mniej więcej taki sama ile ? skoro "nie kosztuje aż tyle!!"
Ka$ia pisze:
Przydomek kosztuje 75 PLN (wraz z rejestracja w FCI),
danunka pisze:Ka$ia pisze:
Przydomek kosztuje 75 PLN (wraz z rejestracja w FCI),
ale my jesteśmy Forum Kocim" i rozmawiamy o przydomkach hodowlanych dla kotów
Ka$ia pisze:Wiem, ale zasady pracy sa te same:) Wiec skoro mozna u psow to mozna i u kotow
danunka pisze:Ka$ia pisze:Wiem, ale zasady pracy sa te same:) Wiec skoro mozna u psow to mozna i u kotow
nie do końca -wszystkie koty urodzone w hodowli otrzymuja Rodowody .u psów wiadomo jak jest
juz poraz kolejny mówię,to nie od nas szarych członków to zalezy ,a jeżeli ktos ma jakies "ale",to może najzwyczajniej w świecie zmienic klub felinologiczny
danunka pisze: juz poraz kolejny mówię,to nie od nas szarych członków to zalezy ,a jeżeli ktos ma jakies "ale",to może najzwyczajniej w świecie zmienic klub felinologiczny
Ka$ia pisze:Owszem od nas właśnie zalezy jak bedzie wygladal NASZ zwiazek.
To my płacimy składki, to my wybieramy zarzad, to my to wszystko trzymamy "w kupie". Bez NAS cała ta organizacja nie mialaby prawa bytu.
Ja nie chce zmienic klubu, chce aby moj klub byl porzadny i przyjazny:) Co wcale nie znaczy ze nie jest.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość