Shilunia jest najcudowniejsza na świecie

I przy tym będę się upierać choć by nie wiem co

Mimo, ze pojawiła się w naszym domku od niedawna, to jednak od razu stała się pełnoprawnym członkiem rodziny

Nie ulega wątpliwości, ze jest to kicia naszych marzeń. jest mądra, miła, kochana, przytulna, pieszczochowata i... co bym nie napisała to i tak mało

Kiciunia towarzyszy nam na każdym kroku i mogę Was zapewnić że jest to najprzyjemniejsze towarzystwo na świecie

Przytulaniu nie ma końca. Już od rana kiciunia nie opuszcza mnie na krok, towarzyszy mi nawet w wc

Cały czas zagląda mi w oczy, uśmiecha się słodko (rety jaki ona ma piękny uśmiech!) i prosi żeby ja wziąć na ręce. Bo Shilunia to kotek który uwielbia jak się go nosi

Opiera mi wtedy główkę na ramieniu, przytula się do mojej szyi, mruży oczka i mruczy jak mały traktorek. I nigdy nie ma dosyć ludzkiego towarzystwa

Najszczęśliwsza jest wtedy gdy oboje z mężem jesteśmy w tym samym pokoju i może swobodnie wędrować między nami i obdarzać nas pieszczotami, tak żeby nikt nie był pokrzywdzony. W nocy nasza kiciunia sprawdza czy na pewno jej nie znikliśmy i pyta takim słodziutkim "miauuuk" czy jeszcze ją kochamy

Wystarczy tylko zawołać ja na przytulanki i juz biegnie z drugiego końca mieszkanie. Bo Shilunia pieszczot nigdy nie ma dosyć
Nawet kiedy je

A ma taki specjalny sposób jedzenia:kęsek jedzonka, mizianko, znowu kęsek jedzonka i znowu mizianko

Widocznie taki sposób jedzenia podnosi walory smakowe potrawy

I uśmiecha się cały dzień i gada jak najęta

Kochana gadułka
Wczoraj nawiedziła nas moja siostra która nie mogła się doczekać spotkania z Shilunią

Została obdarowana taka ilością baranków i przytulań, że wróciła do domu... kompletnie zakochana w mojej kici
Cóż Shilunia robi taki wrażenie na ludziach że chyba będę musiała pilnować żeby mi jej ktoś nie porwał
Moja kochana kiciunia
Shilunia przesyła wszystkim buziaczki-miziaczki
A teraz:
Shilunia w ulubionym schowku, który ostatnio poszedł w odstawkę
Już wiem dlaczego Shilunia lubi siedzieć w łazience

Bo na czarnym slicznie się prezentuje!
Kiciunia na posterunku-może obserwować mnie i mojego męża. To jest przerwa między miziaczkami
I jak tu się nie zakochać?
Shilunia w ulubionej pozycji
Super modna i super ekologiczna mruczaca etola. Hit sezonu