Szukam kotki z poznania - jest dom!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon mar 06, 2006 12:19 Szukam kotki z poznania - jest dom!!!

Zglosila sie do mnie kobieta na allegro z Poznania , ktora chciala przygarnac moja kotke. Ja jednak juz mam ochotnika na nia. Pani ma psa ,ale nie przejawia on agresji wobec kotow. Macie jakiegos?

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

Post » Pon mar 06, 2006 12:38

Nasz Gandalf.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Pon mar 06, 2006 12:49

Gandalf jest chłopakiem :wink: . Ja mam kontakt z opiekunką rocznej wysterylizowanej kotki. Jest w typie urody Pędzelka czyli przewaga czarnego z białym brzuszkiem i z białymi subtelnymi dodatkami. Koteczka jest łagodna, spokojna, miziasta, spi z opiekunką. Jest bardzo wrażliwa i uczuciowa. Wróciła niedawno z nieudanej adopcji bo nowi opiekunowie oddali ją po 2 dniach bo: "kotka nie je" i "kotka drapie". Ja się cieszę że wróciła bo to ludzie, ktorzy wzięli nowego kota bo poprzedni (niekastrowany kocur) "nie wrócił do domu" :evil: .
Kotka potrzebuje spokojnego, czułego domu. Sama jest przekochana :D
Do adopcji są też 2 półdzikie koteczki ok 6 miesięcy. Sliczne - przewaga białego z pręgowanymi plamami jako dodatki :D Kotki są zdrowe ale jeszcze nie są zsocjalizowane. Boją się ludzi ale nie są agresywne. To oferta dla kogoś kto nie boi się wyzwań :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto mar 07, 2006 7:43

ok , masz pryw ode mnie

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33