Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:marinella pisze:wampirek czeka u mnie do 12,02 a pozniej juz bedzie na stałe rezydował u isztar![]()
![]()
Cudownie!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
anna57 pisze:Isztar, jesteś na forum![]()
Napisz, co słychać u persika..
marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
aamms pisze:marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
Nie pamiętam kto to pisał coś w tym rodzaju: "...nigdy nie lubiłam persów.."![]()
![]()
![]()
![]()
Nie pamiętasz marinella?
Bardzo się cieszę..
marinella pisze:aamms pisze:marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
Nie pamiętam kto to pisał coś w tym rodzaju: "...nigdy nie lubiłam persów.."![]()
![]()
![]()
![]()
Nie pamiętasz marinella?
Bardzo się cieszę..
nie pamietam![]()
jakis durny chyba albo durna
bo jak tu nie kochac dziudziowatych
aamms pisze:marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
![]()
![]()
![]()
Nie pamiętasz marinella?
Jana pisze:aamms pisze:marinella pisze:dziudziu zostaje, nie oddam go , trzymajcie za mnie kciuki, isztar przepraszam , zaraz bede dzwonic do ciebie
![]()
![]()
![]()
Nie pamiętasz marinella?
Ja tak mówiłam. A teraz prawie ryczę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 237 gości