znaleziony chory kot - szczęśliwie trafił do lecznicy (Wawa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 03, 2006 8:03

Romek dołączył w Psim Losie do kotka Mirka. Mirek to kotek, ktory w niedzielę 26 lutego nie wiadomo skąd przyszedł po pomoc do miejsca gdzie pracuję. Dziewczyny myslały, że jest pogryziony, wezwały karetke ratunkową - kotek trafił do lecznicy w stanie krytycznym, ale żyje i dochpodzi do siebie. Byłam u niego z wizyta, jego zdjęcia sa na tej samej stronie co zdjęcia Romka (uwaga - zdjęcia Mirka sa bardzo drastyczne).
Chwała Psiemu Losowi za to co robi dla bezdomnych zwierząt w potrzebie.
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pon mar 06, 2006 13:09

Moze przeniesc go na Koty i zaczac szukac domku bardziej intensywnie?
Na trosnie pogotowia napisali, ze Mirek czuje sie coraz lepiej i a wielka chec zycia
Chyba nalezy mu sie dobry dom za to co przezyl??? :(
Boze co za biedak!
Monika oraz Miska, Gapcio, Misiokróliś i druga Misia (suczka-staruszka adpotowana wirtualnie)

moni71

Od: Pon mar 21, 2005 10:25

Post » Pon mar 06, 2006 15:39

obu należy się dom...
wogole wszystkim kotom należy się dom... a Mirek jest biedniusi jak nie wiem co...

biedne zwierzaki trzymam mocne kciuki za domek dla nich...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Sob mar 11, 2006 13:49 Dwa urocze kotki - MIREK I ROMEK

Ja też bardzo wiele pozytywnych opini słyszałam o lecznicy Psi Los, ale pomijając fakt że mają jedyną karetkę w Polsce i wspaniałycj lekarzy, najbardziej podziwiam w nich chęć pomocy bezdomnym zwierzętom....właśnie przed chilą weszłam na stronę zwierzątek którym uratowali życie....są tam dwa cudowne koteczki...O Romku już na forum było pisane, ale nigdzie nie znalazłam informacji o Mirku, a to jest taki uroczy kotek. Jest czarno-biały ma ok 2-3 latek ale wygląda na ok 5-6 miesięcy, kiciuś miał takie odmrożenie że praktycznie nie ma małżowin usznych, ale i tak jest cudowny, Wszystkie informacje i zdjecia możecie znaleźć na stronie www.kundelpolski.pl POMÓŻMY ZNALEŹĆ IM PRAWDZIWY DOM

Emilkaa

Od: Sob mar 11, 2006 12:32

[poprzednia]