Jippi!!! Jakie sliczne kociaczki! Chocislaw ma ogon BAJECZNY, a Zabka jest tak bosko ubrana, ze chyba Sissi trafi szlaczek, kiedy zobaczy Ciekawe, czy on Zabke wpusci na ten swoj fotel...hmmm...ale wyglada mi na amanta, to chyba nie wytrzyma zbyt dlugo...oj, czuje, ze chociowski jeszcze bedzie za nia uszczelki nosil, ha ha
Inko droga:) nie nei jutro za chiny ludowe!!!! ja sie zastanawiam czy bedzie ok ze wyposzcze ja w niedziele...a noz choc sie czyms zarazi...ale jzu nei moge zaba smutna- zla ze sama.
chociowski lezy przed drzwiami lazienki mniejwiecej w takiej samej pozie..jak na foteliku...mam nadzieje ze bedzie ok:)
mysle ze Sisi nei znizy sie do zazdrosci o futo
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
nie pokaze im tych wypowiedzi bo wpadna w jeszcze iweksze samouwielbienie niz teraz.choc pewnei by pekl;)
a maupol na zdjeciach jest caly czarny a w swietle dziennym robi sie czekoladowy zaba jest przesmieszna...rzeczywiscie;)
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty
nie spie..jakis badziew na kompie zainstalowalam sciagajac cracka do programu..cos nacislam nie iwem co i teraz mam swinstwo w kompie:( a ja zwyczajowo o 3 nei spie;)
Nocne forum? Jak milo, zwykle blakam sie tutaj sama...
Kiciuchy sa przesmieszne, i ladne jak pluszowe misie Ja tez chce miec taka galerie Czekajcie, jak przywiaze Toto, to tyle zdjec napstrykam, ze sie na KOTerii zrobi zwarcie, i Estraven pogoni mnie za trzy morza, he he