Poszukuję kotki długowłosej (Wwa)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 01, 2006 19:28

Bea, dostałam telefon od wetki, ze ktoś znalazł błakającego sie czarno-białego persa.
Jutro kot ma byc juz u mnie a w piątek jade do wawy.
Jesli jutro uda sie zrobic szybką akcję : kot-zdjęcie-pani malarka- decyzja- zaklepanie kota to juz pojutrze kocio moze byc w nowym domu.
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Śro mar 01, 2006 21:44

Jutro jestem umówiona i jadę ok 20tej po tutejszą ogłoszeniową koteczkę dachówkę Matyldę tricolorkę. o ile wszystko pójdzie dobrze i po naszej wspólnej myśli to wrócę z kotką :)

Juz ja widzę tą radość....!!!!!!!!!

Dam Wam znać co i jak 8)

...jestescie naprawdę kochani...dziękuję (to w stronę tych, którzy nie zawiedli, już oni wiedzą...)
pozdrawiam ogórkowo:)

bea100

Od: Wto lut 28, 2006 8:39

Post » Śro mar 01, 2006 23:31

Szkoda, że nie zostałam poinformowana, że już nie chcesz Sówki :roll:

Zdążyłam wysłać Ci w tej sprawie maila, wobec tego oczywiście jest nieaktualny.

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Czw mar 02, 2006 8:39

Jana pisze:Szkoda, że nie zostałam poinformowana, że już nie chcesz Sówki :roll:

Zdążyłam wysłać Ci w tej sprawie maila, wobec tego oczywiście jest nieaktualny.

Sprawa adopcji Matyldy nie jest przesądzona wszak to poważna decyzja dla obu stron (decyzja na wiele lat) i w pracy w dodatku mam taką zawieruchę, że nawet nie wiem, czy dzisiejsze umówione spotkanie dojdzie do skutku.

Jana :P Nie zadzwoniłaś wczoraj z decyzją tak jak się umawiałyśmy. Odpowiedzialam Ci rano na maila ( to nie to , że ,,juz nie chcę" Jana i naprawdę dzięki za to, że bralaś pod uwagę i moja osobę i wszystkie za i przeciw; jednak tych przeciw dot Sówki było po obu stronach jakby więcej i sama to wiesz. To bardzo poważna decyzja a kotka bardzo problemowa i nie młoda i trzeba ostrożnie wszystko rozważyć).

Dziękuję Jana za wielkie serce i niespotykaną wrazliwość, naprawdę jestem pod wielkim wrażeniem ludzi, których tutaj spotkałam :)

Kasia D: dzięki, że o mnie pomyslałaś ale czy to jest kotka?
pozdrawiam ogórkowo:)

bea100

Od: Wto lut 28, 2006 8:39

[poprzednia]