W piątek sterylizujemy Kaśkę i trochę się boję
Trzymajcie kciuki, żebyśmy obie to jakoś przeżyły
Moderator: Estraven
nikagda pisze:Dopiszę się do wątku, chociaż jeśli chodzi o jego czytanie, jestem dopiero na 6 stronie
przeżyjecie napewno ,czytaj lekturkę jest naprawdę dobra ,powiem szczerze jestem panikarą straszną a dzieki temu ze dobrze zapoznalam sie z tematem nie dzwoniłam ani razu do wetki, znałam reakcje kotó na narkoze i ewentualne działania uboczne, będzie dobrze zostań w wątku ,pomożemy przetrwać te chwile trudnenikagda pisze:Dopiszę się do wątku, chociaż jeśli chodzi o jego czytanie, jestem dopiero na 6 stronie
123 pisze:Ludzie za 14 stron nas zamkna (100 strona nam stuknie)! co wtedy zakladac watek sterylkowy 2?Jakie jest wasze zyczenie?
123 pisze:Ludzie za 14 stron nas zamkna (100 strona nam stuknie)! co wtedy zakladac watek sterylkowy 2?Jakie jest wasze zyczenie?

Ciasteczkowy_Potfoor pisze:katowalam? chcialam, zeby jej sie nic nie stalo....
ej co jest, ona chodzi na dziwnie przykucnietych tylnich lapach i tak jej sie dziwnie ogon trzesie jak ma podniesiony do gory. Ale dzis juz 2 razy siusiu robila. Przyuwazylam ze jak zaczyna robic siusiu to kuca a w trakcie robienia wstaje na wyprostowane lapy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek i 54 gości