FA: Amelka i jej maluszki już w swoim domkach :) :)!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 27, 2006 21:09

Tika ty się nie denerwuj ale jak Amelka wylazła z kontenerka to się okazało że zdjęcia starsznie ją wyolbrzymiły tak jakmoja wyobraźnia :D
okazało się że Amelka jest drobniutka a ten ogonek jest rozczulający. A te uszy to wcale nie są dziwne bo Filip ma takie same :!: Zrobiłąm kilka zdjęc ale Amelka tylko leży na krześłe poczekam aż się ruszy i popstrykam dalej...
Mój durny pies wyżarł Amelce całe jedzenie pomimo zakazu. Przyłapałam go i oberwał po uszach tudzieżpo tyłku :twisted:
A Filip dalej syczy. Amelia chyba nie przywykła do takiego nieuprzejmego zachowania i czuje się chyba niemile widziana.
Powiem wam ciekawą rzecz. Tak jak do tej pory zwierze moje raczej się unikały wzajemnie i nas (spały gdzieś zamelinowane całymi dniami) tak teraz łażą wszędzie razem tulą się na jej oczach i liża po mordach wprost demonstracyjnie. A Amelia taka samiutka na tych krzesełkach :cry:
ale nas lubi i to bardzo śmiało wyłazi jak się ją woła i tuli sie - bardzo to lubi!! :D Jutro bede cąły dzień bo mam wolne w pracy i posiedzę z nią sobie, poprzytaulam pobawimy się i powoli bedziemy przyzwyczajać się do siebie ...

Madzialenka

Od: Wto sty 03, 2006 15:34

Post » Pon lut 27, 2006 21:55

No się zdenerwowałam, bo Amelka jest moim kwiatuszkiem kochanym :oops: i nie potrafię sobie wyobrazić, że się może nie podobać :(.
U mnie w domu Soyka na nią strasznie syczała :evil:, więc je izolowałam, bo nie chciałam Amelki stresować. Mam nadzieję, że towarzystwo się szybko dogada! Dobrze, że masz jutro wolne, to ich troszkę przypilnujesz 8).
No i czekam na zdjęcia!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pon lut 27, 2006 23:26

Tika Amelia mi się bardzo podoba tak jak tacie i mamie! są zachwyceni bo ma słodki pyszczek i mozna ją sobie całkiem bezkarnie i byle kiedy poprzytulać!

Bawiłam się z nią pół godziny w łowienie paluszków i myszką ze skórek. Bardzo ładnie się bawi i jest bardzo delikatna. Żuła mi palce!!
wypiła troszkę tego mleczka Klara - bardzo ci za nie dziękuję! Postaram sie je u nas gdzies znaleźć.
teraz idziemy spac a Amelia wróciła na swoje miejsce na krzesełkach ale pewnie w nocy troszkę pobuszuje po domu jak pies bedzie spał snem kamiennym.
jutro opiszę co narozrabiała w nocy a wieczorkiem wstawię zdjęcia.

Madzialenka

Post » Wto lut 28, 2006 7:22

I jak tam Amelka? Przespała noc, czy zwiedzała tereny???

Tika

Post » Wto lut 28, 2006 7:53

Pewnie Amelia buszowła w nocy i Madzialenka się nie wyspała. :twisted:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto lut 28, 2006 9:11

hehehe
ja się wyspałam bo w moim pokoju spały straszliwe potwory :twisted:

za to rodzice nie bo Amelia w nocy zwijała dywany :D

Madzialenka

Post » Wto lut 28, 2006 9:15

natrzaskałam trochę zdjęć ale Amelka w ciąglym ruchu za to potwory dziwnie nieruchawe wiec duzej rozmaitosci nie ma. Jutro bedą zdjęcia. razem nie mam zdjęć żadnych bo Filip na nią burcząco - syczaco gapi się tylko a ona Jockera nie lubi chociaż już dzisiaj nie ucieka i nie jezy się jak go widzi 0 syczy kiey patrzy na nią bezpośrednio.

Madzialenka

Post » Wto lut 28, 2006 9:49

Jak znam Amelię to jak tylko trochę ochłonie to poustawia całe towarzystwo. W końcu to dama z Wildy a tam wszystkie damy twarde i zaprawione w bojach :wink:
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto lut 28, 2006 10:31

No tak - wildeckie pochodzenie wiele wyjaśnia jeśli chodzi o skłonność do brojenia Ił-Iła ;)

Obrazek

Pozdrawiamy Mamę :ok:
Obrazek Obrazek & Obrazek moja Zosia za TM
Obrazek GG 1227800Obrazek

AnetS

Od: Śro sie 10, 2005 17:30

Post » Wto lut 28, 2006 10:33

AnetS pisze:No tak - wildeckie pochodzenie wiele wyjaśnia jeśli chodzi o skłonność do brojenia Ił-Iła ;)

Obrazek

Ojciec nieznany ale musiał szelma być przystojny :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto lut 28, 2006 10:46

Catrina pisze:
AnetS pisze:No tak - wildeckie pochodzenie wiele wyjaśnia jeśli chodzi o skłonność do brojenia Ił-Iła ;)

Obrazek

Ojciec nieznany ale musiał szelma być przystojny :D

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Ił-Iłek jest rozczulający!!!

Tika

Post » Wto lut 28, 2006 10:57

Łapy muskularne jak u tygrysa. Z ciebie to chyba wielki kocur urośnie. 8O
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto lut 28, 2006 12:56

Ił-iłek jest kochany i naprawdę piękne zdjęcia!!! Ja tak nie umiałąm ani Amelii ani żadnego z moich łobuzów przyłapać. Mój pies - sami zobaczycie - wyszedł jak półtora nieszczęścia a Filip jak plastikowy krasnal ogródkowy. Za to Amelia znikała z kadru jak fantomas - albo koniec gona albo zmaza kawałka ucha. Zdjęc mam tylko kilka a aparat musiał wrócić do szwagra bo wyjeżdża. Kiedy tylko besteie zaakceptują nową koleżankę (lub złagodnieją pod jej pantoflem) zrobię nowe.

Amelka jest świetna miziasta i mrucząca ale nie podoba się jej mój pies jest bestią nr1 a Filip chociaż się nią bardzo interesuje - najwyraźniej się jej boi czego Amelia nie rozumie wcale.
Myśłe że jednak wszystko się ułoży!

Madzialenka

Post » Wto lut 28, 2006 13:29

:D No pewnie, że tak :ok: :ok: :ok:!!!
A ja tu sobie poczekam na zdjęcia 8) - teraz widzisz, jak to było trudno robić zdjęcia całemu towarzystwu :twisted:!
Mizianki dla całej bandy - T.

Tika

Post » Wto lut 28, 2006 18:32

O ja sobie też poczekam na zdjęcia Amelki i bardzo się cieszę że ona już w swoim domu :D:D:D....bo to wyjatkowa panna jest. A Ił-ił - boże kochany jaki on wielki sie zrobił .....chyba przerosnie mamunię !

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

[poprzednia][następna]