a co u Kici z łazienki? sorry, ze tu, ale nie moge znalezc watku

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sibia pisze:doczytalam wątek do końcai chciałabym się zadeklarować jako fanka Konika. On jest bossski!
a co u Kici z łazienki? sorry, ze tu, ale nie moge znalezc watku![]()
Amidalka pisze:kordonia pisze:Dzięki
Szelma to kot bardzo "miniasty"Faktycznie czasem śmiesznie jest na nią popatrzeć. Najfajniejsza jest jednak w kuwecie- ona jej używa tak, żeby nie dotknąc nawet jednym palcem żwirku- potrafi siedzieć wszystkimi czterem łapami na jej obrzeżu- muszę to sfotografować...
koniecznie![]()
![]()
dakota pisze:Toś, no to pięknie... przez Twój emocjonalny szantaż Pańcia ma krzywy podpis...![]()
Kordoniu gratuluję - zamiast dwóch drużyn do koszykówki, masz jedną piłkarską.![]()
![]()
aamms pisze:dakota pisze:Toś, no to pięknie... przez Twój emocjonalny szantaż Pańcia ma krzywy podpis...![]()
Kordoniu gratuluję - zamiast dwóch drużyn do koszykówki, masz jedną piłkarską.![]()
![]()
Zawsze można wyrównać..![]()
Jak będą dwie drużyny do koszykówki..![]()
dakota pisze:aamms pisze:dakota pisze:Toś, no to pięknie... przez Twój emocjonalny szantaż Pańcia ma krzywy podpis...![]()
![]()
Zawsze można wyrównać..![]()
Jak będą dwie drużyny do koszykówki..![]()
dwie drużyny do kosza to już były
teraz można wyrównać do gry w siatkówkę
sibia pisze:boszsz, ja nie zauwazylam propozycji w sprawie Konika... coż - on plus mój Walery da razem jedno przeciętne kocie IQ, wiec moze to jest pomysl...
(..)
Dorota pisze:A ja tydzien temu bylam w Elblagu...
I se tak myslalam
o Waszych kotach...![]()
Kordonio i TZ Kordonii,
jestescie wyjatkowymi
istotami!
Serdecznosci gigantyczne
kordonia pisze:[Doroto! Byłaś i nas nie odwiedziłaś!Zobaczyłabyś te wszystkie koty na żywo
Dorota pisze:kordonia pisze:[Doroto! Byłaś i nas nie odwiedziłaś!Zobaczyłabyś te wszystkie koty na żywo
No tak wyszlo...![]()
Ale - kurka wodna - naprawde myslam o Was.
Teraz juz predko nie bede w Elblagu![]()
Ale -![]()
![]()
- w szmateksie
zaszalalam na 50 PLN!![]()
A Wy? Kiedy bedziecie w Olsztynie? Hę?
Zapraszam!
Serdecznosci!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 123 gości