Buciki beda potrzebne, ale ja nie widzialam gotowych z żadnym sklepie zoologicznym. To chyba tylko szewc może uszyc, bo rozmiary kocich nózek sa różne, chyba ze jakis zmyślny patent na rzepy...
Ręce opadają ten domek ktory sie deklarował jakis niepewny jest.
Jutro bede rozmawiała z szewcem i sądze że buciki zrobi na miarę. Tylko musiałabym mieć wymiary: obwód łapeczki na dole długość do stawu skokowego, obwod powyżej stawu skokowego. Jak nie to bede podawała wymiary z mojej kotki. Butki muszą być wyłożone czyms miękkim. Sądze że szewc też mi cos doradzi.
Buciki sa potrzebne jednak nie mogę pomóc jeżeli chodzi o wymiary.
Jedna Pani się zastanawia ale odpowiedź dopiero będzie w piątek lub w sobotę. Trzymajmy kciuki
Kupowane buciki sa cieniutkie bez zadnej wysciółki bo ona sa na zranione łapki i nie wiem czy sa takie małe na kota. Ja takich małych nie widziałam. A to musi byc bucik wyscielony czyms miekklim np. filcem żeby nie ugniatał. Dzisiaj rozmawiam z szewcem i zaraz dam znac jak sie cos dowiem.
Rozmawiałam z szewcem. Zaczyna robic buciki, Wymiary podałam na moją zdrową kotke ( ale bez stopek) Sądze że powinny pasować. Będa na rzepy zapinane. Jak będą gotowe to dam znac i poprosze o adres gdzie wysłać.