Yenn pokazała nam do czego służy baza drapaka
Wygrzewa się na pufie przy kaloryferze
I próbuje integrować się z resztą domowników
Ona jest baaaardzo spokojną damą. Denis na nią warczy z oddali- Yenn nic. Żurek wskakuje na drapak a tam siedzi Yenn, ofuka ją- Yenn nic. Tylko na psa syczy- jeszcze jej nie ufa. Śmieszne to, bo Bubu jest jej największym sprzymierzeńcem- ona lubi koty i wie jak z nimi postępować. Wie, że kot zdenerwowany to groźny rywal- stoi obok Yenn i na nią nie patrzy, żeby nie czuła się zagrożona. Myślę, że z Żurawiną ułożą sobie jakoś relację, do Bubu też sie przyzwyczai tylko Denis to problem.... Ale Deniska ze wszystkimi oprócz Bubu jest skłócona. Taka typowa jedynaczka

Yenn dalej ma zapchany nosek ale nie pogarsza jej się. Apetyt dopisuje. Qpal był.

I rozwala mnie to, że ona za nami człapie po domku. Nic sobie nie robi z odstraszających dźwięków i pędzi przed nami od kuchni do sypialni

Nosek zapchany, ułożymy ją pod kocykiem i nie ruszamy się bo ona zaraz pędzi za nami wszędzie zamiast wypoczywać.
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.
Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker