FA: Miałka - proszę o czasowe zamknięcie wątku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 24, 2006 14:13

safiori pisze:Catrina cieszę się legalnie czy nie? :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

W tym wątku legalnie :D a do tego na prawach domu tymczasowego więc możesz na mnie nafukać :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt lut 24, 2006 14:18

Tika zmień tytuł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Catrina

Post » Pt lut 24, 2006 14:18

Catrina pisze:
safiori pisze:Catrina cieszę się legalnie czy nie? :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

W tym wątku legalnie :D a do tego na prawach domu tymczasowego więc możesz na mnie nafukać :D

Hurrrrrrrrrrrra :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony:

We wtorek jedziemy odbijać Miałkę 8) :D!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pt lut 24, 2006 14:26

Tika zmień tytuł

Catrina

Post » Pt lut 24, 2006 14:53

Ale super wiesci!! :D
HURRRRRRAAAAAA! :D
dziewczyny jestescie super, no to jeszcze troche i bedziemy mialy naprawde kilka dobrych powodow do swietowania :lol:

Trzymam mocno kciuki za powodzenie akcji odbijania Mialki i zeby transport wypalil! Mialka Ty szczesciaro kochana, ciesze sie! :D
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Pt lut 24, 2006 17:36

Cudnie! :D :D :D
Dzwoniłś do pani Asi? Pamiętała Cicika vel Słonika?
dlaczego maogło by sie nie powieść odbicie Miałci? Nie strasz :cry: Do wtorku osiwieję...
Mam nadzieję że kicia jest zdrowa (nie chcę narażać Cicika na jakieś paskudne choróbsko) i że w ten czwartek przytlulimy futrzaka do siebie.
jest naprawdę cudna :1luvu:
Na forum znalazłam też ogłoszenie o Matyldzie. Wiesz coś o niej? Z tego co czytałam jest z Warszawy czy z okolic? Ścisnęła mnie za serducho a moja druga połowa wyraziła zachwyt nad walorami charakteru i wyglądu. Nie wiem czy nie oszalałam zupełnie ale może dwie kicie za jednym zamachem na autonomię Cicika? sama nie wiem :?: dom spory, kochanego futra nigdy za dużo....
Pisz jak tylko pojawi się nowy wątek na horyzoncie
Sylwia

Sylda

Od: Wto lut 21, 2006 1:04

Post » Pt lut 24, 2006 17:48

Ale namieszałam :oops:
to nie o Matyldę chodzi tylko o PAMELĘ. Bardzo przepraszam za zamieszanie...
Pamela to trikolorka z charakterm świętego :D Myślę że taka Kicia szybko musi znaleźć kolanka dla siebie. Co sądzisz o podwójnej adopcji?:?:
tym czasem
Sylwia

Sylda

Post » Pt lut 24, 2006 21:55

Sylda pisze:Ale namieszałam :oops:
to nie o Matyldę chodzi tylko o PAMELĘ. Bardzo przepraszam za zamieszanie...
Pamela to trikolorka z charakterm świętego :D Myślę że taka Kicia szybko musi znaleźć kolanka dla siebie. Co sądzisz o podwójnej adopcji?:?:
tym czasem
Sylwia

O qrczę SUPER by było :). Pamela jest piękna i też mnie urzekła, więc się wcale nie dziwię! Skoro masz warunki na dokocenie 2 kotkami, to się nie zastanawiaj!!!

Tika

Post » Sob lut 25, 2006 0:00

dodałaś mi wiary właśnie wysłałam wiadomość że chętnie adoptujemy Pamelcię :P :D :P . Zobaczymy czy nam ją zechcą powierzyć :?: Czytałam że z reguły oddają kociuchny do adopcji w Warszawie i okolicach. A Katowice tak daleko... :cry: :cry: :cry: . Napisałam żę właśnie adoptujemy Miłkę może skontaktują się z Tobą. Cóż może się uda :ok: i uratujemy kolejne kocie cudo. Czekam teraz na odpowiedź
do miłego
Sylwia

Sylda

Post » Sob lut 25, 2006 0:39

No to trzymam mooocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: i pisz jak się maja sprawy :D 8)!

Tika

Post » Sob lut 25, 2006 2:40

Gratuluję wspaniałych kotków, tylko kochaj je mocno.
Pamela ma piękne futerko :)
Obrazek

asiula

Od: Wto sie 23, 2005 13:03

Post » Sob lut 25, 2006 23:22

Niestety nie chcą nam powierzyć pameli :cry: :( :cry:
Amica nie zgadza się na adopcję poza Warszawę i okolice. Bardzo żałujemy i smuteczek nas ogarnął nie ma co ukrywać :crying:. Oby Kiciunia szybciutko znalazła domek bo inaczej dopłynę do Warszawy rzeką łez wylanych :cry:. Będę śledziła co się u Pameli w tej kwestii się dzieje. Jeśli nikt się nią nie zainteresuje to jeszcze raz napiszę do Amici. Zdaję sobie sprawę ze smutnych doświadczeń których konsekwencją są te obwarowania adopcyjne. Rozumię zasady - zasadami ale kocie szczęscie jest najważniejsze. Przynajmniej tak uważam :( Jak dobrze że Miałeczka będzie z nami i że nie spotkaliśmy się z takimi problemami z jej adopcją :lol:
Buziaki
Smutasek - Sylwia

Sylda

Post » Sob lut 25, 2006 23:32

Przykro mi.....ale jestem przekonana., że Miałeczka wynagrodzi Wasz żal....to sycyński kotek.....ona potrzebuje dużo, dużo miłości...i dużo, dużo jej da...
Może nie wszystko stracone..co do Pameli.....

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Nie lut 26, 2006 0:19

Szykujemy już Miałci komitet powitalny :love: Cicikowi opowiadam o nowej koleżance, ale patrzyna mie jakość tak dziwnie i pewnie myśłi że chyba mam "kota" :wink: i póki co niepodzielnie króluje. Gdzieś w serduchu jednak żałość tak siedzi, że człek sam nie wie co ze sobą robić. Śmialiśmy się że trzeba trzeci fotel dokupić bo przecież każdy kocik czekając na nas swój fotelik mieć musi. A tu klops :( Tak myślę :roll: Może Tika ma w swoich kocich "zapasach" jeszcze jakąś przymilastą spokojną i zrównoważoną kotuchnę która psie i kocie towarzystwo lubi i dziecek nie oprycha? :lol: Jakoś nastawiłam siebie i Połówkę na podwójne dokocenie..... Szukam daleko a tu może dwie pieczenie za jednym transportem??? :twisted: hmmmmm :?: Tika i co ? Znajdziesz jakąś przylepę z anielskim charakterem dla mojej gromady ludzko-kocio-psiej?

Sylda

Post » Nie lut 26, 2006 1:14

Potwierdzam, że sycyńskie koty, których jednego przedstawiciela właśnie spędziłam z kolan :D sa fajniaste. Przymilne (tia, wiem, nie Bolas), niekonfliktowe, gruchające. U mnie dokocanie trwało niecały tydzień. Przyjaźni jeszcze nie ma, ale wrogości już też nie. Zdecydowanie przejrzyj sycyńskie kociska :) nie pożałujesz.

Ais

Od: Nie sty 08, 2006 10:45

[poprzednia][następna]