Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
R11 pisze:Tak w głębi duszy mam nadzieje że ten drugi domek to chodzi o mnie.....
Cała moja rodzina czeka z niecierpliwości na kotke...może podam przykłady SMSów między mną a rodzicami ("kupiłam miseczki" "o nie ja też kupiłam miseczki...ale trudno bedzie na zapas
Mam tez drapak") W pracy tak samo wszyscy sie wypytują o kotke "to kiedy ją będziesz wkońcu miała ??" I wszyscy radzą i radza i radzą
Tylko jest jeden kłopot....KRAKÓW...kurcze dlaczego to tak daleko
Chiara pisze:R11 pisze:Tak w głębi duszy mam nadzieje że ten drugi domek to chodzi o mnie.....
Cała moja rodzina czeka z niecierpliwości na kotke...może podam przykłady SMSów między mną a rodzicami ("kupiłam miseczki" "o nie ja też kupiłam miseczki...ale trudno bedzie na zapas
Mam tez drapak") W pracy tak samo wszyscy sie wypytują o kotke "to kiedy ją będziesz wkońcu miała ??" I wszyscy radzą i radza i radzą
Chiara pisze:R11 pisze:Tak w głębi duszy mam nadzieje że ten drugi domek to chodzi o mnie.....
Sikkorka pisze:Znaczy się domek niepoważny był (?). Nie takiego domku pięknej Louise trzeba, Louise jest absolutnie wyjątkowa
asica pisze:I co, domek się w końcu nie odezwał?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości