Krysia pisze:
Zmierzyłam go jak leży od końca ogona do ucha ma 80 cm, nie źle,a waży chyba z 7 kg.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
safiori pisze:Pumusia czyli Sami pozdrawia wszystkich forumnowiczów.
Krysia pisze:
Zmierzyłam go jak leży od końca ogona do ucha ma 80 cm, nie źle,a waży chyba z 7 kg.Jest taki ubity,wygląda super
safiori pisze:Wszystkie ciotki zapomiały o Samuelu
justin888 pisze:safiori pisze:Wszystkie ciotki zapomiały o Samuelu
A jak mozna zapomnieć o tym kocie?!?!?! Jeszcze zdjęcia by sie pana Samuela przydały.....
safiori pisze:Oto najnowsze wieści od Samiego:
Samuelek czuje się świetnie,doszedł do wagi ok 8kg. i chyba na tym zakończy się jego tycie bo zdecydowanie mniej je. Strasznie dużo śpi , wychodzi mu to na zdrowie, wygląda super.Jakieś 2 tygodnie temu podczas sesji na oknie wypatrzył na drzewie kota, prawdopodobnie kotka, duża biała w łaty, to co on zaczął wyprawiać to się w głowie nie mieści, miałczenie i bieganie od okna do drzwi balkonowych, a w pewnym momencie był tak podenerwowany że zaczął miałczeć do mnie i drapać mnie łapką , domyślałam się że chce żebym go wypuściła do tego kota. Zaczęłam go uspakajać a on był coraz bardziej podenerwowany.Musiałam zasunąć żaluzje i dopiero pomału się uspokoił. Na szczęście więcej już ten kot nie przyszedł.Czyżby Samusiowi brakowało towarzystwa innych kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 69 gości