Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olusia2112 pisze:ja jestę z Tychów ile by kosztował taki kotek??
Niewię jak mame namówić na kota a od 3 miesięcy szukam kota najlepiej kotki albo małego kocurka
Gusiek pisze:Jak w tej chwili wygląda kocia sytuacja?
Mam domek w Warszawie chętny na dorosłego kota - jednego z tych sierotek.
W domu jest już kot - sześcioletni kastrat i mała suczka. Koty były w nim od zawsze.
Dom jest na spokojnym osiedlu - dużo zieleni, kot byłby z czasem wychodzący (jeśli by chciał).
Ważne, żeby kot był przytulasty - to jedyny warunek... Bardzo się podoba Filemonek (to ten najstarszy?)
W trakcie aklimatyzacji miałabym na kota cały czas oko, bo mieszkałby w tym samym domu (ja na górze, on na dole).
Co Wy na to?
Chiara pisze:Olusia2112 pisze:ja jestę z Tychów ile by kosztował taki kotek??
Niewię jak mame namówić na kota a od 3 miesięcy szukam kota najlepiej kotki albo małego kocurka
Bardzo dużo miłościKoty bardzo potrzebują domku, biorąc jakiegoś uratujesz go przed niepewną przyszłością...
Gusiek pisze:A jak teraz z ich zdrowiem? Czy trzeba się będzie przygotować na odizolowanie? No i transport trzeba zorganizować...
Filemon coraz bardziej mi się podoba
Poczekam do wieczora, ale telefon do berni przyda się tak czy inaczej.
No to będzie 5 zwierzaków w domu
(bo są jeszcze 2 moje czarne)
Olusia2112 pisze:Chiara pisze:Olusia2112 pisze:ja jestę z Tychów ile by kosztował taki kotek??
Bardzo dużo miłościKoty bardzo potrzebują domku, biorąc jakiegoś uratujesz go przed niepewną przyszłością...
Ile by kosztował taki kotek bo mama sie zgodzi ale nie wiem czy tata troche sie boje zapytać !! A tata kocha zwierzęta! A moja koleżanka ma Królika Rybki i żółwia może mieć kota
Pei pisze:Berni nie strasz.
Czy ktos wstawił na Kocia republike?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Google [Bot], Meteorolog1 i 316 gości