kordonia pisze:Jak na razie Zuzol krzyczy ze strachu na widok Pryczy....
Nie ma strachu, dotrą się.
Doświadczona dokocona.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:Jak na razie Zuzol krzyczy ze strachu na widok Pryczy....
No wczoraj po pierwszej konfrontacji był pisk, wycie, krzyk i osiusiana bluzka TŻa. No to odizolowaliśmy. Ale Zuzka dalej swoje. To my, jako ludzie którzy niczego się nie boją, poszliśmy na żywioł i koty wypuściliśmy - Zuzka szybko zauważyła, że Prycza to spokojna kotka, więc teraz ją straszy, chodzi po mieszkaniu jak ta królowa i zagania Pryczkę pod łóżko (nie wiem co z tym zrobićkordonia pisze:Tak było wczoraj, ale mam wieści, ze dziś Zuza odzyskała pewnosć siebie i chodzi jak panisko i syczy i przegania Pryczę.
Ja wiem, ze będzie dobrze.
Za jakiś czas
kordonia pisze:Hiver, czas uzupełnić podpis
No ja nie wiem czy tak dobrze trafiła - do młodej histeryczki, co podchodzi do Pryczy, syknie i z dumą odchodzi. To zapowiada rychłą przyjań, co?LimLim pisze:Przeczytałam cały wątek i bardzo się cieszę, że kicia tak dobrze trafiła.![]()
hiver pisze:No ja nie wiem czy tak dobrze trafiła - do młodej histeryczki, co podchodzi do Pryczy, syknie i z dumą odchodzi. To zapowiada rychłą przyjań, co?LimLim pisze:Przeczytałam cały wątek i bardzo się cieszę, że kicia tak dobrze trafiła.![]()
Jedzą z misek stojących niedaleko od siebie i tylko zerkają na siebie kontrolnie
![]()
Mam nadzieję, że kordonia wybaczy zawłaszczenie zdjęcia do sygnatury??
gonzo pisze:obstawiam, że za trzy dni kotki nie będą świata poza sobą widzieć![]()
gratulacje
kordonia pisze:Tak czytam i czytam, i widzę, ze jest coraz lepiej.
Faktycznie, ani się obejrzycie, a dziewczynki będą razem spać.
(bo przyznam, ze po tych zuzinych wrzaskach, które wczoraj usłyszałam przez telefon, nietęgą miałam minę)
P.S. Nasze koty bardzo dziekują za prezenty od Was
LimLim pisze:Dorosłe koty a zwłaszcza jedynacy/jedynaczki często mają problemy z odnalezieniem się w nowej sytuacji. Najważniejsza jest cierpliwość
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], smoki1960 i 110 gości