cieszę się bardzo....

Moderator: Estraven
sssy pisze:Dziękujemy a całusy, kciuki , głaski, miziaki itp![]()
Kawula wygląda na zadowoloną, podjada małymi porcjami i śpi, ale nie płacze![]()
Byliśmy u weta po antybiotyki i jakieś rozeznanie, bo wczoraj był wariacki dzień i nic do mnie nie docierało.
Kawusia ma usunięte wszystkie zęby ( poza kłami )Szczerbula kochana
Tika pisze:
To 4 ma?
Biedaczka, ile się musiała nacierpieć!
Wszyscy jesteście kochani i strasznie dzielni!
sssy pisze:Tika pisze:
To 4 ma?
Biedaczka, ile się musiała nacierpieć!
Wszyscy jesteście kochani i strasznie dzielni!
No tak, 4 zostały, ale akurat te bezużyteczne w jedzeniu chrupek![]()
Kawusia dzielna jest i jakoś sobie poradzi bez pozostałych ząbków.
Teraz próbuję złapać ją na ziewaniu, żeby zobaczyć jak "tam" wygląda.
Tika pisze:Wiesz - najważniejsze, żeby biedulki naszej ząbki nie bolały!!!
sssy pisze:Kawula dzisiaj próbowała zaprzyjaźnić się z Migotką. Migotka spała, Kawula położyła się obok niej i zaczęła lizać jej futerko.
Tika pisze:sssy pisze:Kawula dzisiaj próbowała zaprzyjaźnić się z Migotką. Migotka spała, Kawula położyła się obok niej i zaczęła lizać jej futerko.
![]()
![]()
![]()
Kooooooooochana Kawusia!!!
sssy pisze:Kawusia ma się coraz lepiejZrobiła się jeszcze bardziej miziata ( a myślałam, że bardziej nie można... ) Biega za mną jak na sznurku
![]()
Pomizia się , idzie spać, potem się budzi- jak nikt jej nie mizia to w ryk- zaraz ktoś zaczyna głaskać, wtedy jest ok. Kawula przy głaskaniu tak dziwne figury wyczynia... To brzusio do góry, to kuperek, to jedna łapka to druga, to pyszczek i ogonek jeszcze![]()
Rano kocie dziewczyny służewiec sobie z domu zrobiłyDziki tętent ( kopyt?) pazurków mnie obudził. Kawusia nigdy nie uczestniczyła w dzikich pogoniach Migotki, a dzisiaj...
Jak tak patrzę na Kawulę w coraz lepszej formie nie mam już wątpliwości, że dobrze zrobiliśmy usuwając ząbki ( jak dzwoniłam do lecznicy i mówili, że ciągle śpi zaczynałam wątpić w słuszność zabiegu... )
Teraz mam cichą nadzieję, że się wreszcie dogadają z Migotką
Catrina pisze:Jak miło od ranapoczytać dobre wieści. Kawa jest boska
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 323 gości