Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anusia pisze:Mysza pisze:kurcza zamiast sobie wychować kota to ona Was wychowuje
tak to juz z Melkami jest
malzonka pisze:Bierze nas pod włos, od Melki sie uczy bo ta mialkaniem wszystko u niego wyżebrze
malzonka pisze:Zuza cos tyTrzeba sie postarac aby go wyprowadzic z równowagi. Mi sie udało dwa razy w życiu
Baaardzo sie postarałam
Melki rządzą
Anusia pisze:ja tak tylko niesmialo przypominam (choc Mysza napewno tez przypominala, ze dr Buczek zalecala kontrole za dwa tygodnie...
a dwa tygodnie mijaja jutro
Mysza pisze:Anusia pisze:Mysza pisze:kurcza zamiast sobie wychować kota to ona Was wychowuje
tak to juz z Melkami jest
Anucia pochwal się swoją Melką?
Mysza pisze:Anusia pisze:ja tak tylko niesmialo przypominam (choc Mysza napewno tez przypominala, ze dr Buczek zalecala kontrole za dwa tygodnie...
a dwa tygodnie mijaja jutro
znaczy się Anusia nieśmiało sugeruje, że z chęcią by Was poznała i znów Melką zobaczyła![]()
drBuczek chyba zalecała jakby się nie leczyło, a na szczęście się leczy, ale ciiii![]()
malzonka pisze:Mysza na razie jest tak: trzepotanie rzęsami i mrauuu to jest ze strony Darka jak jest jakaś zajefajna gra komputerowa![]()
Kokieteria powiadaszeee nie czuje się zazdrosna
Mysza a Anusia to dr Buczek, czy ja zgłupłam ????
cops pisze:Mysza jeżeli idzie o takie miau to tylko Melcia ma względya Monika i tak sobie kupi i tak bez żadnego miauuuuu
cops pisze:Żaden problem zapraszamy do nas na kawę i wizytację jak się Melci powodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 150 gości