Strona zostanie podklejona przez lrafala w najblizszym terminie.
Serwis www Klubu Brzusiowatych istnieje dzięki uprzejmości firmy Genero.
Autorem zostaje Galla ktora wpadla na ten genialny pomysl.Mam nadzieje,ze to pomoze Brzuchalom i Sympatykom w odnalezieniu zagubionych watkow.Strona ma charakter informacyjny.I bedzie ulepszana i poprawiana.
Wiec witamy na www.
Konkursy będą się odbywać na forum, ale nie trzeba będzie szukać wątku konkursowego wśród innych postów, bo na stronie Brzusiów będzie podany link do aktualnego konkursu
wow jestem coraz bardziej dumna, że mój Ozziś należy do klubu, widzę też, że pod moim dachem rośnie kolejny klubowicz - Ticuś nieustannie pracuje nad swoją figurą
Strona super! Dziewczyny, jak Wy się za coś bierzecie to od A do Z. Podziwiam determinację i pomysłowość ( ale się lizus zrobiłam )
Pozostaję sympatykiem- moje mają idealny kształt tylko podczas snu w kłębuszek- i niech tak zostanie
edit:
jeszcze tylko brakuje Wam stronki w podpisach
Blond Tornado pisze:Strona super! Dziewczyny, jak Wy się za coś bierzecie to od A do Z. Podziwiam determinację i pomysłowość ( ale się lizus zrobiłam )
podlizywac sie to nam swietnie na ego robi hlehle.
Pomyslowe odrazu bardziej jestesmy.
A odnośnie strony - lista klubowiczy będzie zrobiona, na razie były prowadzone prace nad innymi częściami. W listę Brzusiów będą "wrzuceni" sympatycy, bo w końcu razem działamy Będziemy stronę udoskonalać i dopieszczać, ale chciałyśmy po prostu, żeby uruchomić ją jak najszybciej, stąd jeszcze nie wszystko jest zapięta na taki całkiem ostateczny guzik.
ale wierzę, że nam wybaczycie