Maybach, Taurus i Topik :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 10, 2006 17:45 Re: !!!

caty pisze:Tak...i tu by się zgadzało ...radio ma ryja, a kot ma ludzką twarz.
Jeden ze sztandarowych kłapaczy PIS, mój - o wstydzie - dawny wykładowca filozofii - a nazwę go po nazwisku, niech ma za swoje - cos tam brzdąkał na temat obrońców zwierzaków- coś co brzmiało jak " histeryczni ..." itd. No comments.

ciekawe, bo kaczynski to niby taaaaaki obronca zwierząt (jak byl prezydentem wa-wy to wydal dekrecik o otwieraniu kotom okienek piwnicznych, czyż nie?) i sam jest posiadaczem kotów, więc co, dwie twarze PiSiorków? jedna - kochająca zwierzęta - dla wyborców-miłośników i wyborców-ekologów i druga - trzeba coś zrobić z histerykami i niech nam pasożyty czworonożni (i inni) nie roznoszą chorób! - dla wyborców ze stajni radia maryja?
zgroza, zaczynam czytac ten wątek i nóż mi się w kieszeni otwiera a kieszonkowa bomba atomowa sama zaczyna odliczanie...
jak bedę dziś przejeżdzać wracając z pracy w pobliżu supernowoczesnego kompleksu RM to jeszcze przypadkiem upuszcze... :evil:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Pt lut 10, 2006 17:46

Fri- torunianko :)

Masz tylko 1 kota? 8)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Sob lut 11, 2006 14:07

No więc moi kochani Maybi już od jakiejś godzinki jest u nas w domku :D Obawiałyśmy się, jak nasz ślepaczek na niego zareaguje, ale poza jednym "phhhhh..." do niczego nie doszło :dance2:
Maybach w ogóle nawet na Tymka nie patrzy, a Tymek za nim powolutku z dystansem chodzi i węszy :) . Kochane Bąbelki.
Maybi zwiedza całe mieszkanko, ale nie jest ani troszkę przestraszony. Zachowuje się, jakby od zawsze tu mieszkał. Hmmm... Właśnie została zrobiona pierwsza maybachowa kupka. Do kuwetki zrobił i zagrzebał ładnie. Dumna jestem :wink:
On w ogóle inny troszkę niż Tymek jest, taki rozmowny, rozmruczany. Po prostu inny. Ale i tak oba tak samo będę kochała.

Muszę aparat skombinować i jakieś fotki powklejać.
Obrazek

martysek

Od: Wto lut 07, 2006 13:50

Post » Sob lut 11, 2006 14:29

Zdjecia koniecznie:))
No i masz wyjatkowego kota, a wlasciwie obydwa.
Mam nadzieje ze bedziesz o nich pisac.
Powodzenia we wszystkim, zeby sie jak najkrocej dogadywaly i jak najszybciej spaly z nosem w futrze obok:))

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob lut 11, 2006 15:02

http://antonina.nie.lubi.radia.maryja.patrz.pl/

Endżoj :lol:
Tylko tam jest niecenzuralnie!
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Sob lut 11, 2006 15:27

Mybi ma domek juhuu a tak po kryjomu to ja tez go kocham a co tylko mamka sie nie dala zaczarowac. Martysek wszytkiego naj i pisz duzo o Maybim :)

Pei

Od: Wto wrz 27, 2005 13:55

Post » Sob lut 11, 2006 17:42

Ogromnie się cieszę że ogromny i ogromnie piękny Maybach trafił tam, gdzie jego wyjątkowość jest odpowiednio doceniana :lol:

martysek pisze:Wrzucam link z filmikiem o MOIM :king: koteczku
http://koty.karolin.pl/inne/filmik.avi

Obejrzałam i pokichałam się z radości :smiech3: Jak to Twoim? 8O
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Sob lut 11, 2006 19:46

Maybach zaczarował wszystkich :) Ja niestety tylko znam go z relacji telefonicznych, ale mam nadzieję poznać nowego członka rodziny najpóźniej w pierwszy weekend marca :D
Siostra moja (Martysek) jest zachwycona, Mama także :) Jedna przez drugą opowiadają co Maybi właśnie robi.
A ja wyjść nie mogę z podziwu, że tak się zgadzają z Tymkiem. Poza jednym prychnięciem idealna zgoda!
Kochane ogonki :love:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Sob lut 11, 2006 19:59

no do takiego domku to ja moge kazde koty oddawac :mrgreen: :1luvu:
maybach faktycznie zachowal sie jak na prawdziwego grzecznego kota przystalo :)
dodatkowo dla kotkow fundacyjnych dostalismy caly wor kocykow, poduszeczek itp :) oraz budke w ktorej juz rozwalila sie wygodnie moja "lazienkowa" biala mayo :D bedziemy sledzic relacje z nowego domku no i jeszcze raz powiem, ze bardzo bardzo sie cieszymy :)
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Sob lut 11, 2006 22:18

:dance:
SUPER!!!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Sob lut 11, 2006 22:56

Dopiero teraz przeczytalismy poczatek watku i to trzeba poprostu wziac cos ciezkiego co znajdzie sie pod reka i walnac tak zeby sie obwinela dwa razy i zakryla nogami :/:/:/:/:/:/:/:/
Za pozwoleniem tez chetnie to skopiujemy i puscimy w obieg....niech ludzie zobacza obraz wiernych fanow ojca dyrektora i ich poboznosc(?):/
Przeczytalismy tylko kawalek bo dalej to juz strach czytac..

Moje jedno zyczenie do spelnienia?
W Polsce wiecej Wiary i Prawdy -Mniej Pier**** (Radio Maryja)
Obrazek

jUlEk&aNiA

Od: Śro lut 08, 2006 14:40

Post » Sob lut 11, 2006 23:30

Kocisko jest cudne
Rydzyk sie nie umywa z uroda :lol:
Obrazek

andrzej

Od: Wto sie 17, 2004 11:51

Post » Nie lut 12, 2006 11:15

Marta! I jak noc ? jak poranek? jak leci!? :D
Obrazek
Obrazek

lidiya

Post » Nie lut 12, 2006 15:27

W nocy Maybi chyba troszkę nieswojo się czuł. Chodził, miauczał i do Tymka mówił, a on mu na to tylko "wrrryyy"... No więc sobie za dużo nie pogadali :wink: .

Mamy problem mały, bo Maybi juz trzecia qpkę luźną zrobił i zastanawiamy się, czy to może od leków czy coś nie tak jest?

Z Tymkiem się dużo wąchają, ale dwa razy już Maybi na Tymka nieprzyjaźnie popatrzył... Ale miejmy nadzieję, że to tylko takie chwilowe odbicie.

Lidiya, dziękujemy Ci bardzo za Maybiego i cieszymy się, że Mayo juz zagospodarowała wzgardzoną przez Tymka budkę. W razie czego, dawaj znać jak będziesz czasem w Bydgoszczy, to jakieś kocyki itp zawsze dla kociaków weźmiesz :D
Obrazek

martysek

Post » Nie lut 12, 2006 15:29

Puma IM, no Maybi teraz mój jest, więc tak napisałam :)
Obrazek

martysek

[poprzednia][następna]