No nie wierzę To już czwarta biała kicia na forum w ostatnim czasie!
Snowy znalazł domek, Mayo znaleziona w ciężkim stanie jest pod opieką Lidiyii, Biała z odważna z charakterkiem, i teraz ta kicia.
Domku, domku znajdź się!
Trzymam kciuki i za tę Śnieżkę.
i polecam kupsprzedaj.pl i inne strony z ogłoszeniami tego typu - działalność atakująco ogłoszeniowa pomagała mi w znajdowaniu domków... zdjęcie koniecznie, bo toż to cudo
domki powolutku sie zglaszaja do innych kotow tez da sie przyzwyczaic bo widziala sie z moim i nie wywarlo to na niej wielkiego wrazenia.
przez rok mieszkala z psem wiec jest nadzieja ze kotek bedzie ugodowy
Kochani, gdzie ten domek dla Kici???? Przecież znajdzie się kotoś kto ją uratuje ?? Ona jest naprawdę śliczna, nie może trafić do schroniska!! I tak nie zaznała miłości, nawet okruszka....
Domek dla księżniczki znajdzie się na pewno. Zyczę jej tylko,aby był to najlepszy domek,gdzie będą ją rozpieszczać,gdzie naprawdę będzie czuła się księżniczką.
I za to właśnie trzymam kciuki.
Najlepsze kotki są od Kotiki. Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.
mam nadzieje ze niebawem bede miala nowe zdjecia kotki.
domki sie klaruja! Chcialabym domek z warszawy bedzie znacznie latwiej, choc inne miasta oczywiscie tez zapraszam do palaniem miloscia do bialaska