Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sssy pisze:Kawula nie lubi mokrej-suchej karmyPróbowałam jej moczyć i miksować- nie jadła, moczyć i nic nie robić- też niedobre.
Kawa ma apetyt jak dzika. Muszę chyba kupić karmę light, bo nie wiem jakim sposobem, ale Kawa wyglada jak kulinek- okrąglinekDostaje puszki animondy ( obie uwielbiają ), miesko różniste, ale i tak ciągnie ją do suchej karmy. Czasem ma w miseczce " mokre jedzonko", a biegnie do misek z suchym
Jak sie w misce chrupy skończą biegnie do mnie i głośno płacze
łakomczuch jeden
sssy pisze:Jak sie w misce chrupy skończą biegnie do mnie i głośno płaczełakomczuch jeden
Catrina pisze:Czytam ten wątek i cieszę się że udało się Kawę w ostatniej chwili wyciągnąć z Sycyna... w jej stanie i w te mrozy pewnie nabawiłaby się jakiegoś zapalenia płuc i by było po niej. Musimy wyciągnąć Miałke
Catrina pisze:Kawa normalnie robi antyreklame kotom z SycynaDosyć że bez zębów to jeszcze łakoma a do tego włamywaczka
. Własciwie to ja sobie zaczynam przypominać że ona nie z Sycyna tylko z Szamotuł jest chyba
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 163 gości