Jestem nową osobą na forum i pragnę przygarnąć całego rudego malucha w wieku do 4 miesięcy z Warszawy i bliskich okolic. Mam w domu piękną koteczkę czarno-szarą zręsztą ją również przygarnęłam ma około 2 lat. Moja KIKI powinna zaakceptować maluch a ja na pewno postaram się aby było mu dobrze!!!
Mobia - transfort forumowy już nawet dalej jeździł- musisz tylko się zadeklarowac i porozmawiać z opiekunką kiciorka-- nie zrażaj się kilometrami- mój Rychu przyjechał do Krakowa z Gdańska ( dzięki Sin)
to przecież o wiele dalej
a malutki Rudasek zasługuje na ciepły dobry dom
Transport nie jest duzym problemem. Wiele kotów adoptowanych przez forum jechało nieraz przez całą Polskę. Zajrzyj do tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=21964
P.S. Jak piszesz to wyłącz Capsa. W necie to oznacza krzyk.
po drugie musisz porozmawiać z osobą która opiwkuje się teraz rudaskiem- jeśli przejdziesz rozmowe adopcyjną wtedy będzie załątwianie transportu trzymam kciuki
Właśnie wysłałam maila do Olat. Teraz będę cierpliwie czekała na odpowiedź!!
Jeżeli wszystko będzie ok z adopcją to muszę napisać posta w "transportach" gdzie kotem ma być przewieziony???? Jak się wszystko uda to widziałam że ktoś jedzie 9 lutego na Śląsk i z powrotem do Warszawy. Moje pytania są śmieszne ale robię to pierwszy raz i nie mam o niczym pojęcia więc będę wdzięczna za wskazówki i podpowiedzi jak co po kolei zrobić!!!!!!!!