Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hana pisze:Czy zapadły dziś owe decyzje, o których wspominałaś?
Amica pisze: Te koty nadają się, tak jak napisałam, do domu z ogrodem, odpowiedzialnego gospodarstwa lub do stadniny koni. Sa wykastrowane, zdrowe, łowne.
Amica pisze:mama007 Były kotami wolnymi, dostawały jedzenie i spały w ogrzewanym pomieszczeniu na parterze domu księdza, ale cały dzień spędzały w ogrodzie.
Chwytamy się wszystkich możliwości, na pewno lepiej byłoby znaleźć im domy wychodzące w okolicach Warszawy. Na pewno nie można będzie ich przez jakiś czas wypuszczać, żeby przyzwyczaiły się do nowego miejsca. Trudno je lepiej poznac gdy siedzą zestresowane w klatkach.
Beabi pisze:Witajcie!
Chociaz sie nie odzywam,jestem caly czas bardzo zaangazowana w sprawe tych kotow i w kontakcie z S.Anna. Ale sama pozatym jestem zupelnie bezradna. Zaraz w styczniu napisalam na rec.zwierzaki.koty o tej historii,ale zdaje sie -bez echa. Dzis,po przeczytaniu tego co napisalyscie,po prostu sie rozplakalam z bezsilnosci... Tak mi zal - i kotow, i w ogole. Bea
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek, Tundra, Wojtek i 125 gości