hej znalazlam takie ogłoszenie chyba wyglada obiecujaco moze uda sie cos dobrego z niego wykrzesac dla twoicjh kotkow
(KUPIĘ/POSZUKUJĘ) Poszukuję Kotka o miłym usposobieniu
nr 756337
Od pewnego czasu przymierzam sie do przygarnięcia kotka a najlepiej dwóch, by miały towarzystwo jak nikogo nie ma w domu.
Szukam i szukam, nie wiem jak to jest ale trudno mi znaleźć, tego właściwego.
Mam córeczkę 6-cio letnią i męża, który nie lubi kotów. Pisząc , , nie lubi, , mam na myśli uprzedzenia, bez podstaw, że koty są fałszywe. Ostatnio dużo sie zmieniło ze strony męża, zaczęłam go edukować opowiadać o kocich zwyczajach.
W Szczecinie jest schronisko, ale nie prowadzi wolontariatu. W sytuacji, gdy jest w domu osoba niezbyt przychylna kotom tak jak mój mąż, musze znaleźć kotka o ujmującym sposobie bycia.
W schronisku pani, która tam była nie potrafiła nic powiedziec o swoich podopiecznych! Kwitując: teraz one sie wszystkie łaszą, nie wiadomo jakie sie okażą w domu!
Dałam za wygraną!
Ale szukam, codziennie przeglądam allegro , kup sprzedaj i inne akcje adopcyjne. Kocię musi być miłe, najlepiej nie gryzące i nie drapiące mocno:-). Może to być mama z dzieckiem, brat z siostrą albo dobrzy znajomi:-) Może być także jedno kocię i nie musi być młode!! Byłoby miło gdyby było śmieszne, strzelające baranki, rezolutne, by ujęło mojego męża swoją radością życia!!
Mieszkam w Szczecinie, więc prosze mieć na uwadze ewentualny transport.
tel.: 661 869 836
email -
azi69@vp.pl
Gadu-Gadu: 1061597
POWODZENIA