gosiak pisze:covu pisze:Gosiak przelew poszedlSprawdzę, jak Marcin wróci, bo on zna hasło
trzyma kase z daleka ode mnie
Czyli mamy w sumie 315zł (265+50)
to na co nam starczy bo ja sie nie orientuje??
hihi...
to juz spora sumka
Moderator: Estraven
gosiak pisze:covu pisze:Gosiak przelew poszedlSprawdzę, jak Marcin wróci, bo on zna hasło
Suuuuuuuuuuper!!!covu pisze: to juz spora sumka
covu pisze:z tego co mowila/pisala Catrina to lepiej kupowac jedzonko niz zwirek bo koty i tak nie wiedza co to kuweta...
nie wiem czy to cos pomoze... mysle ze zanim kupisz cokolwiek trzeba sie skontaktowac z Catrina albo z ta pania i dowiedziec co jest najwzniejsze...
ja bym jednak kupila Acane a nie purine (bo rozumiem ze o catchow chodzi...)
Corn pisze:Tica ja jestem po sobocie dostępna, przeszukam szafy i to żareciekupie. Nie wyrabiam czasowo
Tika pisze:BARDZO, BARDZO POTRZEBNE SĄ:
Ścierki , stare prześcieradła, ręczniki, pościele (wyprane) i wszelkie środko czystości.
Corn pisze:Tica ja jestem po sobocie dostępna, przeszukam szafy i to żareciekupie. Nie wyrabiam czasowo
Tika pisze:Catrina mówi, że bardziej jest potrzebne jedzenie niż żwirek, bo koty nadal nie wiedzą co to kuwetai w związku z tym
BARDZO, BARDZO POTRZEBNE SĄ:
Ścierki , stare prześcieradła, ręczniki, pościele (wyprane) i wszelkie środko czystości.
dzioby125 pisze:Nie mam nic takiego, bo ja jestem czyścicielką i nic nie magazynuję, a gdy czegoś nie używam to wyrzucam![]()
Natomiast u lisboa leży 10 paczek ręcznika papierowego, ściereczki i płyny z psikatkiem - trzeba to tylko jakoś dostarczyć do opiekunki czarnej nędzy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], włóczka i 164 gości