Mam nadzieje, że uda się wkleić....
Oto Bolesław w swojej nowej kuwecie

[/img]http://upload.miau.pl/1/46847.jpg [/img]
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
agueska pisze:udało sie oto Bolek w kuwecie....
nastepne zdjęcia zmniejszę...
Daga pisze:agueska pisze:udało sie oto Bolek w kuwecie....
Aguesko, zdjęcie jest za duże i zamieniam je na link. Szczegółowe zasady jak zamieszczać zdjęcia i jakiej wielkości zdjęcia są dopuszczalne znajdziesz w wątku podwieszonym na temat zasad tego forum.
Usunęłam też, dla większej przejrzystości wątku posty z próbami umieszczenia zdjęcia.
Daga pisze:agueska pisze:udało sie oto Bolek w kuwecie....
Aguesko, zdjęcie jest za duże i zamieniam je na link. Szczegółowe zasady jak zamieszczać zdjęcia i jakiej wielkości zdjęcia są dopuszczalne znajdziesz w wątku podwieszonym na temat zasad tego forum.
Usunęłam też, dla większej przejrzystości wątku posty z próbami umieszczenia zdjęcia.
safiori pisze:Boluś jest śliczny. Agueska ale czy to ladnie tak podglądać Bolesława w toalecie?No uważaj bo się chłop obrazi na ciebie.
agueska pisze:safiori pisze:Boluś jest śliczny. Agueska ale czy to ladnie tak podglądać Bolesława w toalecie?No uważaj bo się chłop obrazi na ciebie.
Ale jakże bym mogła....Przecież ja Dama a Jaśnie Bolesław Król.....
To było pierwsze zapoznanie się z pudełkiem.....bez piaseczku...sprawdzaliśmy wymiary
safiori pisze:Halo halo co słychać u Księcia Bolesława Sycyńskiego?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości