No widać w moim poprzednim poście że nie w formie byłam nie wiem czy daliście radę go przeczytać bo ja miałam trudności (takie błędy ). Powiem jeszcze że Pędzelek bardzo chętnie daje buziaki. Jak siada na kolana to zawsze przodem do mnie i tak coraz wyżej aż w końcu dostałam buziaka od przystojniaka. Ais Pędzelek okazuje się całuśnym chłopakiem
My czekamy, czekamy, choć dziś miałam stracha bo mi rodzina zaanektowała Tośkę na weekend (a miała tam pobyć 2-3 godziny) i nie chciała oddać ! Wydarłam niemal przemocą, tak sie w niej zakochali moi staruszkowie i ich rezydenci i myślałam że Pędzelek przyjedzie tylko do mnie i Frania, ale jest, wróciła i koleżanka:D
No to uważaj bo się jeszcze kotki pozbędziesz, a może jeszcze dzisiaj uda się zrobić jakieś zdjęcie Pędzelka napewno nie będzie jakieś super ale trzymaj że by się udało.
Pędzelek jak mu wyczyszczę uszka i zakroplę to się na mnie obraża i idzie spać do koszyczka. Ale jak tylko się odezwę do niego zaraz wszystko mi wybacza. Jak ja bym chciała żeby moje kociate były takie grzeczne przy czyszczeniu uszu. Pędzelek to i próbuje do mnie gadać ale tylko mu takie piskliwe aa.. wychodzi śmieszny jest.