Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:Lotta pisze:No rzeczywiście, okreslenie Białołęka jest może trochę zbyt ogólne, ale ja na Tarchomin mam właściwie "rzut beretem", gdzieś tak ze 3 przystanki wzdłuż Modlińskiej, na chyba, że to jakiś baaardzo odległy Tarchomin...![]()
Ale oczywiście nie upieram się, że muszę to zawieźć koniecznie tam, gdziekolwiek, byle tylko nie za daleko, bo to trochę ciężkie jest....
O, to mi się wydaje, że najbliżej masz do tajdzi
Napisz do niej na PW.
Mysza pisze:Atka pisze:Lotta pisze:No rzeczywiście, okreslenie Białołęka jest może trochę zbyt ogólne, ale ja na Tarchomin mam właściwie "rzut beretem", gdzieś tak ze 3 przystanki wzdłuż Modlińskiej, na chyba, że to jakiś baaardzo odległy Tarchomin...![]()
Ale oczywiście nie upieram się, że muszę to zawieźć koniecznie tam, gdziekolwiek, byle tylko nie za daleko, bo to trochę ciężkie jest....
O, to mi się wydaje, że najbliżej masz do tajdzi
Napisz do niej na PW.
może być nawet, że to jest to samo osiedle jak trzy przystanki masz do Tarchomina
Prakseda pisze:Tajdzi, pisałaś: " byle nie suche". Mogę oddać worek (12 kg) kitekata?
Tak czy jednak nie?
Corn pisze:Na czyje konto można dokonać wpłaty bezpośredniej na jedzenie dla zwierzaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, Google [Bot], niafallaniaf, puszatek, quantumix i 93 gości