Czy wiecie, że jest forum Maine Coon?? Myslę, że nie wszyscy wiecie, bo coś mało tam z Was zagląda niestety A można by było wiele dyskusji przenieść na tamto forum Nie wiem czy mogę tu reklamować inne forum, więc zainteresowanym wyślę linka na PRIV.
Serdecznie wszystkich pozdrawiam i zapraszam
Zarka&Zafirka YOSHEK za TM Prawdziwy przyjaciel wnosi więcej w nasze szczęście niż tysiąc wrogów w nasze nieszczęście
Moje kocię ma pewne zabojcze (dla ksiazek itp )hobby. Otoz ogryza kazdy kancik ksiazki, gazet czy pudelka. I to nie po to,zeby zjesc papier, ale odgryzc i wypluc...I tak sie zastanawiam ,czy moj jest tylko "ogryzaczem hobbysta" czy moze ktos jeszcze ma ten sam problem?;-)
ja mam problem troszkę inny - mój maluszek uwielbia kabelki. Przegryzł juz cztery! Dwa od telefonu, jeden od ładowarki, nieopatrznie zostawionej na stole i jeden od słuchawek! Wszystkie prądoprzepływowe są zabezpieczone, na szczęście!
To dopiero!
Od kilku dni mam maine coona ma teraz 8,5 tygodnia Chciałam się zapytać czy wasze kocurki jak były małe to gryzły i drapały was?? Ogolnie kotek jest kochany duzo je zaltawia sie do kuwety lata po calym domu i tak rozrabia ze szok. Tylko boje sie ze to drapanie i gryzienie mu zostanie. Mam nadzieje ze to jest normalne bo teraz jest mlody i glupiutki no i ze za jakis czas mu przejdzie. Napiszcie jak to bylo z waszymi kotkami:) pzdr
Hodowca wydał kota w tym wieku???? Gdybys wzięła kota, który do 12 tygodnia jest z matka i rodzeństwem, nauczyłby się, że gryzienie i drapanie boli. Chowałby pazurki i gryzł delikatnie. Zbyt wcześnie odstawione koty sa niezsocjalizowane. Jeżeli teraz nauczysz go, ze rękę się gryzie i drapie, tak już zostanie.