Na forum dogomanii,pojawiło sie takie ogłoszenie
Ja wiem, ze to psiejskie forum, ale nie mam gdzie szukać domku, a wiem, ze tu też są kocie mamy. Dzisiaj zgarnęłam z ulicy strasznie zmarzniętą kocinę. Chyba to kotka - raczej nie znam się na kotach(...) , ale tak mi się wydaje. Jest ślicznie umaszczona - jakby była szara i weszła do komina.
Była przemarznięta i głodna - cóż, wzięłam ją ze sobą. Wsadziłam do ciepełka (pudełeczko ze szmatkami). Troszkę pochodziła - dałam jej mleko i śledzia (to co miałam w pracy). Troszkę zjadła i teraz śpi sobie zwinięta w kłębek. A jak wchodzę do niej - jest w łazience - to otwiera oczka i mruczy. Chyba jej dobrze. Ja nie mogę jej wziąć do domu, a cała reszta rodziny jest już zakocona - łącznie mają ok.17 kotów w 3 domach!!!! Pomóżcie mi znaleźć jej domek - przecież nie mogłam jej zostawić na taki mróz!!!!. Moze ktoś wkleić ją na jakieś kocie forum????? Mój tel. 0604275553 w razie co. Nie wiem ile ona ma - tak po psiowemu to ok. 2-3 m-cz, ale jest bardzo chudziutka.
To nasza ślicznotka:
http://img392.imageshack.us/img392/175/kot7ai.jpg
Napisała to pewna dogomaniaczka>Mam nadzieję,że się tu zarejestruje,ew.będę się z nia porozumiewać przez pw