jestem na siebie złą za niektóre rzeczy niektórych poprostu nie byłam w stanie przewidziec ale wszystko razem ....jest kiepsko

zaczne po kolei
jest nas teraz sódemka
1 Moja mrysia - puk puk , z nia wszystko ok
2 moja Koka - kicha ( juz dostała dwa razy antybiotyk ) , uszy czyste , grzyba brak
3 Olka - nie mogę złapac siusiu

4 Nasz drops , grzyb zaleczony , uszy czyste , mega katar i kaszel , dostaje antybiotyk , i krople do nosa zeby cos jadł bo był tak zatkany

gula znikła na pupie (przynajmniej to na plus)
5 lilo - uszy czyste , grzyba brak za to zaczęła łazawic z oka

6 stitch - uszy coraz czysciejsze (stronhold tepi swierzb) grzyba brak , nie psikamy i nie kaszlemy
7 wampirek persik , oczy i psikanie ok choc jeszcze dostał antybiotyk , uszy coarza ładniejsze , swierzb znika , wiec dzis stwierdziłam ze sie wezme za porzadne wyczesanie go .. k...a mac ma takiego grzyba na brzuchu ze mi rece opadły
zaraz ide do weta i zapytam czy przy czyszceniu tego nie było widac czy to wylazło teraz u mnie
ale to wyglada na tyle zaawansowane ze mysle ze to miał juz wczesniej tylko ta siersciucha schowała wszystko...
jestem wsciekła na weta mojego i schroniskowego ze to olał a mówiłam mu zeby sprawdził
wet schroniskowy to juz wogole bez komentarza bo zajety był op.. mnie ze chce wziasc kota z kwarantanny i miał wiele pretensji do calego swiata
powiedzial mi ze kot kastrowany i miał robione testy aoraz ze siąpa nosem ale swierzba jak beton juz pan doktor najwyrazniej nie zauwazył
grzyba tez przeoczył - choc z grzybem to sie nie ciskam bo moze sie objawił u mnie - zajeta byłam do ej pory uszami i katarzyskiem
kur... mam nadzieje ze pwoli z tego wyjdziemy
ide z wampirkiem do lecznicy
jak wróce to uzupełnie jego watek
i napisze do jego przyszej opiekunki
bo tego grzyba jest duzo
k...a czemu ja nie nie słuchałam przeczucia i nie kazałąm go wygolic na cacy i tak teraz trzeba bedzie
no to sobie ponarzekałam
teraz idziemy do weta