Zdjecia kotkow na stronie 36.
W Poznaniu mieszka sobie typek, który dochował się w małym mieszkaniu grubo ponad 20 kotów. Nagle uznał że to już nie jego problem i w kilka dni się ich pozbył

Umówił się z nią że przywiezie jej kilka najmłodszych kociaków i „obdarował” ją 20!!!
Wolontariuszka ma w domu pod opieką różne kocie biedy (stare i bardzo poważnie chore nerkowce, raki, alergie, kalekie koty, niewidome, pobite itd...) i właściwie nie powinna przyjmować ani jednego więcej niestety pan postawił ją przed faktem dokonanym.
Koty są chore albo bardzo chore.
Niestety kilka najsłabszych już odeszło, nie udało się im pomóc

Odwodnienie, wychudzenie, silne biegunki i wymioty, zarobaczenie, świerzb w uszach, pchły, niedożywienie... Koty są wystraszone, osowiałe, zrezygnowane. Nikną w oczach.
Wolontariuszka pilnie potrzebuje wsparcia. To starsza, schorowana osoba z niską rentą.
Ja wiem że nikt nie weźmie takiego kota do domu...
Pomóżcie chociaż je nakarmić.
Potrzebne jest:
- sucha karma,
- mokra karma,
- żwirek,
- ręczniki, pościele, koce,
- środki czystości,
- gotówka na lekarstwa i wizyty u weta,
Nie wiem co się działo u tego faceta ale prawie wszystkie koty są czarne (jakaś mania kolekcjonerska? Chów wsobny?). Koty są w wieku od pół roku do 5 lat.
Wszystkie są smutne, zrezygnowane i nie walczą o życie.
POMOC W ZAKUPIE ŻYWNOŚCI
Sklep Mruczacza zaoferował pomoc w pośredniczeniu w zakupach i nie weźmie za to prowizji (dziękuję Wam Gosiu i Marcinie).
Proszę przesyłajcie zamówienia na ten adres z dopiskiem „czarna bieda”. sklep@mruczacza.pl. Pamiętajcie o podaniu swojego nika!
Jak się nazbiera trochę kasy, to Gosia wynajdzie w hurtowni karmę, która wypadnie najkorzystniej w stosunku: ilość/jakość/cena.
www.mruczacza.pl
Numer konta
94 1140 2004 0000 3702 3594 8112
dane firmy do przelewu:
Marcin Nowak
Żerniki 15/10
62-023 Gądki
"czarna bieda"
Aukcja na koci -łapci: piękne kolczyki
Covu

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=1585207#1585207
NOWA AUKCJA NA ALLEGRO
Covu i Dzioby 125 po raz kolejny wystawily aukcję na allegro. Tym razem uroczy mały kotek, który może wspaniale ozdobić np. lustro w przedpokoju:).
Zapraszam allegrowiczów do licytowania!
http://allegro.pl/show_item.php?item=92127995
POMOC W FINANSOWANIU LECZENIA
Co do kasy na leczenie to dr Dąbrowski zgodził się na odbieranie depozytów (na kopercie kwota + nik albo nazwisko darczyńcy oraz dopisek "czarna bieda" i mi koniecznie info na pw!!!!! żeby było wiadomo komu dziękować.
Jeżeli chodzi o przelewy to chętnych zapraszam na pw, podam numer konta do lecznicy.
Paczki z darami dla czarnej biedy.
Paczki przyjmuje na swój domowy adres lisboa.