Dom dla syjama...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 19, 2006 16:24 Dom dla syjama...

:) Damy ciepły dom kotu /kastrat/ lub kotce syjamskiej /orientalnej/, może być starszy. Mamy już kotkę, roczną, bardzo towarzyską i kontaktową. Jesteśmy z Łodzi.

Obrazek
Obrazek

Kontakt tel. 0601 265 911 Małgorzata.
...Zastanów się, co masz do zaproponowania KOTU, gdyż KOT może zaproponować ci wiele...
Obrazek

Kot i Pies

Od: Sob paź 29, 2005 14:54

Post » Czw sty 19, 2006 16:32

Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Czw sty 19, 2006 16:58

A ja zapraszam po kota do łodzkiego schroniska, jak sama zauważyłaś jest tam wiele kotów które czekaja na dom.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sty 19, 2006 18:37

:) Mamy 4 dachowce, które mieszkają z naszymi kozami w stajence. Są wykastrowane, mają się świetnie. Poza tym jest spora gromadka psich emerytów na dożywociu. Jest jeszcze miejsce dla jednego kota w domu i chciałabym, aby był to kot syjamski :wink:

pozdrawiam.
...Zastanów się, co masz do zaproponowania KOTU, gdyż KOT może zaproponować ci wiele...
Obrazek

Kot i Pies

Post » Czw sty 19, 2006 18:50

W ogłoszeniach o adopcjach jest takie ogłoszenie z Lodzi:
Dwa Kocurki - Łódź (nr 4668)
Województwo: łódzkie 2006-01-02
Z powodów rodzinnych, muszę oddać dwa kocury, wychowane w domu, razem z psem. Zdrowe, piękne i rozpieszczone. Nauczone czystości, z wyprawką.
Jeden, to dwuletni kocur syjamski z rodowodem (oznaczenia liliowe), wykastrowany. Drugi, młody ma prawie 6 miesięcy, czarny z krawatem. Jeszcze nie kastrowany. Zainteresowanym, wyślę zdjęcia na maila.

Kontakt: Emilia, e-mail: emuemi@interia.pl, telefon: 501 106 255

Jakby jednak dachowiec pojawił się Wam w myślach, to u mnie w łazience wyladował dziś piękny burasiowaty 5 mies kocurek z białymi skarpetkami i krawatem, zabrany spod blokow, oswojony, który miał trafić do schroniska. Jestem z Łodzi :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw sty 19, 2006 19:16

CoolCaty pisze:W ogłoszeniach o adopcjach jest takie ogłoszenie z Lodzi:
Dwa Kocurki - Łódź (nr 4668)
Województwo: łódzkie 2006-01-02
Z powodów rodzinnych, muszę oddać dwa kocury, wychowane w domu, razem z psem. Zdrowe, piękne i rozpieszczone. Nauczone czystości, z wyprawką.
Jeden, to dwuletni kocur syjamski z rodowodem (oznaczenia liliowe), wykastrowany. Drugi, młody ma prawie 6 miesięcy, czarny z krawatem. Jeszcze nie kastrowany. Zainteresowanym, wyślę zdjęcia na maila.

Kontakt: Emilia, e-mail: emuemi@interia.pl, telefon: 501 106 255

Jakby jednak dachowiec pojawił się Wam w myślach, to u mnie w łazience wyladował dziś piękny burasiowaty 5 mies kocurek z białymi skarpetkami i krawatem, zabrany spod blokow, oswojony, który miał trafić do schroniska. Jestem z Łodzi :)

Pisałam do tych ludzi już jakiś czas temu, nie otrzymałam odpowiedzi.

Kot i Pies to trąci dyskryminacją, super, że znalazły u Was schronienie dachowce i starsze psy, ale taki podział dachowce w stajni, rasowe w domu, jakoś źle mi się kojarzy :roll: :?
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Czw sty 19, 2006 19:18

Pisałam do tych ludzi już jakiś czas temu, nie otrzymałam odpowiedzi.

No to w takim razie zostaje burasiątko ode mnie :) :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw sty 19, 2006 21:47

Zobacz na mojego syjamka (jest do oddania):
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pt sty 20, 2006 16:56

W sprawie tych dwóch gentelman'ów już dawno dzwoniłam - nieaktualne... :cry: a twój cukiereczek kordonia, już zaklepany...

Ja, w każdym razie nadal odnawiam swoją propozycję :D domu dla "kotusa-syjamusa"...

Nie jestem tak często na forum, więc działam troszkę wolniej od was...sorki...
Obrazek

Kot i Pies