Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ania c pisze:Ja już jedną czarną mamteraz jadę po buraske.
Dziewczyny - jest możliwośc żeby żaden kontenerek nie został u mnie ani w Szczecinieuwaga możemy zrobić tak
1. wyjeżdżam z kontenerkim zakupionym prze nowych właścicieli Kawusi, w Poznaniu podajecie mi Gingera a ja Wam kontenerek na Kawusię
2. w drodze porotnej ja oddaję kontenerek Gingera a dostaję Kawę zapakowaną w jej własny kontenerek
3. w Stargardzie Kawa zostanie odebrana w swoim kontenerku a ja zostanę już TYLKO ze swoją kicia....ufff
Tylko musiałabym zabrać w piatek ten kontenerek dla Kawusi - jestem w Szczecinie od rana do ok.16:30 co Wy na to?
ania c pisze:Do osoby dostarczającej Kawusię na dworzec:
jadę pociągiem expresowym z W-wy do szczecina wagon nr 4 przyjazd do Poznania 16:26 odjazd 16:35 proszę Kawusię o przybycie na peron w kontenerku celem kontynuowania podróży
sssy pisze:Aniu- wysłałam pw
Zaraz idę z Migotką do weta:) Zapytam o uszka Kawy- chociaż w poniedziałek i tak z Kawą na przegląd pójdziemy
Catrina pisze:
O superDostaliście mojego maila?
Catrina pisze:Sobota z Kotami na dworcu mnie czeka
sssy pisze:Udało się- odczytałam maileWidzę, że wyzwanie nas czeka -ale daliśmy sobie radę z Migotką, to Kawa pewnie też zrozumie, że czyszczenie uszek i oczek to dla jej dobra
(tak sobie wmawiam,że zrozumie... pewnie się obrazi na nas- no , ale zawsze ma psa do odreagowania
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, EmiEmi i 285 gości