Toff i Tiv i MYSZ!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 17, 2006 11:19

Catrina, ale widziałaś zdjecia w koszyczkach, normalnie oczy przecierałam ze zdziwienia 8O Ja to myślę, że ten wątek to trochę na pociechę dla innych, bo jak się czyta o szybkich dokoceniach, a potem taki klops jak u nas, to się człowiek z rozpaczy pozbierać nie może, a tak widać, że inni też mają schody i nie jesteśmy w naszym trudzie osamotnieni :D A co do podpisu, to mam nadzieję, na rychłą zmianę :D

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto sty 17, 2006 13:16

izaA pisze:Catrina, ale widziałaś zdjecia w koszyczkach, normalnie oczy przecierałam ze zdziwienia 8O

Pewnie że widziałam :D Wyraźne ocieplenie stosunków! niedługo Cię wywalą z klubu :wink:
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto sty 17, 2006 13:18

Się doczekać już nie mogę :D , żeby przejść do frakcji sympatyków :roll:

izaA

Post » Wto sty 17, 2006 13:20

izaA pisze:Się doczekać już nie mogę :D , żeby przejść do frakcji sympatyków :roll:

To jest pierwszy klub z którego członkowie chcą być wywalani :D .
Tika kiedy zrobisz logo dla KTD?

Catrina

Post » Wto sty 17, 2006 13:25

No i pierwszy, do którego nie chcą się tak z marszu zapisywać, tylko czekają, że się coś zmieni...dopiero z musu albo kompletnej dozorientacji...no Tika, zaplanuj coś, bo trzeba Klub rozpropagować :D

izaA

Post » Wto sty 17, 2006 14:01

A ja nie chcę stąd odchodzić!!!
Nie wyrzucajcie mnie, proszę :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Wto sty 17, 2006 14:20

Catrina pisze:
izaA pisze:Się doczekać już nie mogę :D , żeby przejść do frakcji sympatyków :roll:

To jest pierwszy klub z którego członkowie chcą być wywalani :D .
Tika kiedy zrobisz logo dla KTD?

:lol: Oj to prawda :lol:

Pomysł na logo mam 8)

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto sty 17, 2006 17:34

Bechet, nikt Cię nie wywala, sama odejdziesz, jak przyjdzie pora :!: :!: :!: , tzn. przejdziesz do frakcji sympatyków, którzy z mglistych wspomnień będą odtwarzali ból dokocenia :D

izaA

Post » Wto sty 17, 2006 22:42

No to, zeby nie było tak słodko:
zakupiony Pratelek został zapodany Lolce, nim ta zdążyła to zauważyć.

A potem nastąpił horror...
.....................................
Efekt końcowy:
Tabletka znikneła, ale czy w Kaszmirze, to nie wiem.
Poza tym mam krew na dłoniach(własną, żeby nie było!), pokrwawione uda i wygladam tak bardziej jak Kuba Rozpruwacz.
Mam chociaż nadzieje, że ją zeżarł, cholera jedna.

Wszystko mnie piecze :evil:
No ale :rudolf: jestem, bo zamiast zakamuflować jakos tą tabletkę, to ja wolałam bohatera strugać i mam za swoje :?
ObrazekObrazek

bechet

Od: Śro sie 24, 2005 9:54

Post » Wto sty 17, 2006 22:54

Na drugi raz będziesz sprytniejsza :D i pójdziesz z nim do weta... ja dziś byłam z Sonią na czyszczeniu uszu - ch..... świerzb.....i Pan doktor, że ja powinnam jej czyścić dwa razy dziennie, no pękałam ze śmiechu. Ale obiecałam, że jutro rano spróbuję i jak nie dam rady to melduję się u Niego codziennie wieczorem, jak ma takie zalecenia, to niech sam się męczy. Ale ta skubanica tak się boi gabinetu, że pokorniuchno wszystko u Niego znosi, a w domu tylko raz...potem przez dwa tygodnie na kolana nie chce przyjść :evil:

A rany zdezynfekuj wodą utlenioną, to jest szansa, że się szybciej zagoją, chociaż ja to do tej pory mam blizny po Soni...

izaA

Post » Śro sty 18, 2006 7:45

Soya jak do mnie trafiła, to oprócz grzyba miała potworny świerzb, więc wiem niestety jak to wszystko wygląda. Musiałam znosić jaj syki, warczenie i potworne wyrywanie się 2 razy dziennie :evil:, no i te kąpiele co 2 dni - koszmar. Oczywiście zabiegi trzeba było wykonywać w 2 osoby, bo sama bym sobie nie dała rady z wijącą się jak piskorz Soyką. Wszystko opisywałam w wątku :arrow: grzybica. Trwało to tyle czasu, że już traciłam nadzieję, że kiedyś się to skończy :roll:.
Trzymam kciuki za powodzenie akcji - Iza na pewno dasz sobie radę :ok:!

Bechet - my Cię wcale nie chcemy wypisywać - a kto będzie nas pocieszał????

Tika

Post » Śro sty 18, 2006 9:18

Poranne piski mamy za sobą, u nas uszy cztery, bo Otis oczywiście też :(

Oczywiście sama nie dałabym rady, ale TŻ ma twardy uścisk :D Otis jest bardzo pokorny, nie lubi tego, ale właściewie robię to na swoich kolanach a TŻ trzyma mu tylko łepek, o Sonię nie pytajcie...

Ale chciałam jeszcze opowiedzieć scenę łóżkową. Otis śpi pod moją kołdrą, wczoraj wieczorem zapakował się i schował cały. Do łóżka przyszła Sonia. Otis już chrapie. Sonia bawi się, myzia, łazi PO NIM, a on nic, bo śpi. Potem układa się na moich nogach, ale ja też chcę spać więc się położyłam i ... odkryłam kołdrę, a Sonia odkryła Otisa, powąchała jego plecy i...tyle ją widziałam do rana...

izaA

Post » Śro sty 18, 2006 9:53

Będzie dobrze :ok: , a Stronghold podaliście???

izaA pisze:Ale chciałam jeszcze opowiedzieć scenę łóżkową. Otis śpi pod moją kołdrą, wczoraj wieczorem zapakował się i schował cały. Do łóżka przyszła Sonia. Otis już chrapie. Sonia bawi się, myzia, łazi PO NIM, a on nic, bo śpi....

No to całkiem nieźle :D!

A ja cały wieczór latałam z aparatem i oczywiście nic :evil: - nagłe oziębienie stosunków nastąpiło :roll:

Tika

Post » Śro sty 18, 2006 12:40

Tika, daj mi tą Soye na tydzień. Wrócia miła, szczęsliwa i zakochana w Toffu 8)

Catrina

Post » Śro sty 18, 2006 12:42

Catrina pisze:Tika, daj mi tą Soye na tydzień. Wrócia miła, szczęsliwa i zakochana w Toffu 8)

hihihi
a ja ci jeszcze podrzuce moje 8)
NIE KUPUJ! Adoptuj

ObrazekObrazek

marinella

Od: Nie wrz 04, 2005 21:24

[poprzednia][następna]