Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Aleks1 pisze:ale nie jest to winą ani skr ani jego czlonków.
lrafal pisze:lepiej bym tego nie napisal
A ja dzisiaj wlasnie skladalem zeznaniapolcja sie za mna stesknila
ale o dziwo juz nie wzywaja do Warszawy tylko zgodnie z miejscem zamieszkania.
lrafal pisze:Aleks1 pisze:ale nie jest to winą ani skr ani jego czlonków.
Jak by nie bylo to nikt by sie nie czepial.
Niestety wiekszosc osob z SKR ma i mialo bardzo scisly zwiazek z PKR i z ludzmi którzy zniszczyli shkrp teraz praktycznie co wystawe nasylaja na nas policje.
Nazwiska (i adres siedziby) jakie widac na stronie SKR przewilaly sie na stronach PKR, i na SHKRP za czasow p. Karwackiego.
Jestescie po prostu zwyla odpowiedzia na spalona na starcie marke PKR
Aleks1 pisze:wspominanych wystawach, i to jest cos czego mi brakuje.
sylwiah2 pisze:Łosz matko...wyjasnioni Mi wszystko i jestem przerazona i zniesmaczona
Stąd na niektórych - nie wszystkich na szczęście - informacjach o wystawach jest wzmianka: "Organizator może odmówić przyjęcia bez podania przyczyn." Gorzej tylko, że proszony o wyjaśnienie poprawności ludzkiej i prawnej takiego zapisu członek Zarządu kwituje z rozbrajającą szczerością "przecież to oczywiste i normalne". Kiedyś normalne było "... z innych ważnych względów państwowych". Inaczej mówiąc, mamy postęp. W dobrowolnym zrzeszeniu ludzi, którzy skrzyknęli się po to, by swoim towarzystwem stwarzać sobie radość.lrafal pisze:Tak samo jak organizatorowi wystawy fife w PL nikt nie zabroni nie przyjac Ciebie poniej na wystawe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości