Chlopaki, mowie Wam, co tu sie dzialo!!! No, nie wszystko dobrze pamietam, ale co tam, jak sie wacha narkotyki to jest nawet fajnie. Ale od poczatku, bo to dluga historia.
Najpierw moja starsza mnie wyglodzila, no sam juz nie wiem, czy jakas skleroza ja ogarnela juz? Potem zawiozla mnie do tych w bialych fartuchach, i nie bylo mojej ludzkiej slicznotki, tylko jakas hetera ruda. Wiecie, ze ona mi jajka gmerala??? No to ja obsyczalem, a co. Nie bedzie mi goopia baba takich rzeczy robic. Miala takie dluugie czerwone pazury, jeszcze by mi co niechcacy urwala...
Potem dostalem troche gaziku i bylem na gaziku

. Potem juz niewiele pamietam. Rano jak sie obudzilem to nie bylem w domu, tylko nadal u tych w fartuchach. Starsza przyjechala i mnie zabrala i .... sluchajcie! przeszla sama siebie! .... nie dala mi od razu jesc. Myslalem, ze moze jak se siade w kuchni i sie stamtad nie rusze, to zajarzy, a ona nic!
Ale potem dostalem jesc, i teraz odbilo jej w druga strone, ciagle mnie karmi i cieszy sie jak jem. Pewnie, ze jem, przeciez bylem prawie zaglodzony

. Goopie te ludzie, lo matko.
Aha, i mam takie seksowne jajka teraz, na srebrno

. Nawet na moja laleczke chyba zadzialalo, bo mnie juz nie lize i nawet razem ganialismy pileczke - do tej pory ona mnie olewala i wolala bawic sie sama.
No mowie Wam, zycie nie bajka! Teraz laski bede zarywac, ze hej! Musimy sie wspolnie w miasto wybrac. No i zapraszam na imprezke do mnie, teraz nam jedzenia nie zabraknie, bo starsza ma cala lodowke w jedzonku, mniam!
Trzymajcie sie chlopaki,
Seksowny Krzys.