Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 08, 2003 22:42

Moi ludzie pofiksowali! Tak tłuka czyms o blat, no tlo ja zeskakuje z parapetu. I jak nie wskocze w takie coś. Niby to śniegu podobne ale miekkie i słodko pachnie. Wrr... I oni mnie zaraz do wanny wpakowali i łapy myli! Przecież to jest ich wina, że wydawali dzwięk podobny do tego przy mięsie! :evil:

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Nie lut 09, 2003 20:21

Chlopaki, mowie Wam, co tu sie dzialo!!! No, nie wszystko dobrze pamietam, ale co tam, jak sie wacha narkotyki to jest nawet fajnie. Ale od poczatku, bo to dluga historia.
Najpierw moja starsza mnie wyglodzila, no sam juz nie wiem, czy jakas skleroza ja ogarnela juz? Potem zawiozla mnie do tych w bialych fartuchach, i nie bylo mojej ludzkiej slicznotki, tylko jakas hetera ruda. Wiecie, ze ona mi jajka gmerala??? No to ja obsyczalem, a co. Nie bedzie mi goopia baba takich rzeczy robic. Miala takie dluugie czerwone pazury, jeszcze by mi co niechcacy urwala...
Potem dostalem troche gaziku i bylem na gaziku :lol: . Potem juz niewiele pamietam. Rano jak sie obudzilem to nie bylem w domu, tylko nadal u tych w fartuchach. Starsza przyjechala i mnie zabrala i .... sluchajcie! przeszla sama siebie! .... nie dala mi od razu jesc. Myslalem, ze moze jak se siade w kuchni i sie stamtad nie rusze, to zajarzy, a ona nic! :twisted:
Ale potem dostalem jesc, i teraz odbilo jej w druga strone, ciagle mnie karmi i cieszy sie jak jem. Pewnie, ze jem, przeciez bylem prawie zaglodzony :evil: . Goopie te ludzie, lo matko.
Aha, i mam takie seksowne jajka teraz, na srebrno :) . Nawet na moja laleczke chyba zadzialalo, bo mnie juz nie lize i nawet razem ganialismy pileczke - do tej pory ona mnie olewala i wolala bawic sie sama.

No mowie Wam, zycie nie bajka! Teraz laski bede zarywac, ze hej! Musimy sie wspolnie w miasto wybrac. No i zapraszam na imprezke do mnie, teraz nam jedzenia nie zabraknie, bo starsza ma cala lodowke w jedzonku, mniam!

Trzymajcie sie chlopaki,
Seksowny Krzys.

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Nie lut 09, 2003 21:54

Aaaale numer! Krzychu nie ściemniasz? Srebrne jajka masz? Ja tez chcę! Żadna Ci sie teraz nie oprze. Tej Twojej lasce juz chyba nie Twoje uszy będa w głowie, nie? Super 8)

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Pon lut 10, 2003 0:00

Oberhexe pisze:Aaaale numer! Krzychu nie ściemniasz? Srebrne jajka masz?

Wielkanoc blisko :mrgreen:
Mru. Łatek

Estraven

Od: Pon lut 04, 2002 15:30

Post » Pon lut 10, 2003 0:03

Czesc, chyba sie jeszcze nie znamy :) Mam na imie Kitty i jestem tzw. swiezym mieskiem. Pani twierdzi, ze jestem jeszcze za mloda na romanse, ale faceci ze srebrnymi jajkami sa tacy mrrrraaauuu SEXY :oops:
Moze sie spotkamy ? :)

kitty vel swinka

moni_citroni

Od: Czw sty 23, 2003 19:17

Post » Pon lut 10, 2003 6:56

Kitty, witaj! :) Dziewczyny jakos rzadko tu do nas zagladaja :? . Ale bardzo sie cieszymy. No i proponuje spotkanie, zebym mogl Ci dokladnie pokazac moje srebrne cudenka.

Starsza sie nie martw, one wszystkie tak mowia. To tak jak z mowieniem, ze wedlina nie dla kota. A dla kogo niby jak nie dla nas?

To co, poszalejemy razem?

Beata

Post » Pon lut 10, 2003 10:04

o ja tez bym chciala sie spotkac- szczegolnie dzisiaj :oops: wlasciwie nei wazne w jakim kolorze ale zeby byly bo Maxio wcale ich nie ma :cry:

zrozpaczona Lusilla

Lora

Od: Wto lut 05, 2002 10:35

Post » Pon lut 10, 2003 10:40

Biedna Lusi, czujesz juz milosc w powietrzu? Ja mam dopiero 3 miesiace, wiec chyba jeszcze mam czas :)
Krzysiu, bardzo chcialabym Cie poznac :oops: Moglibysmy sie oboje nauczyc wielu rzeczy :lol:
Moja stara tez nie chce mi dawac wedliny, twierdzi, ze troche na smak musi mi wystarczyc :twisted: Ale ja tak lubie plasterek drobiowej...albo nawet dwa :1luvu:
Czy Wy tez spicie w lozku ze starymi? Wczoraj Duzy mnie wkurzyl - tak sie ruszal, ze nie moglam wygodnie usiasc. Podeszlam do niego, obwachalam i probowalam mu usiasc pupa na pysku. Nic nie zauwazyl, bo spal, ale stara strasznie sie chichrala.. Ach te kobiety..
Niedawno nauczylam stara aportowac. Rzucala mi jakies male gumki, ktore pachnialy zarciem, a ja za nimi biegalam (wiem, ze powinnam zachowac powage, ale mloda jestem, wiec wybaczcie). A jak jej sie gumki skonczyly, to biegala po domu, szukala ich i potem przynosila je mnie. Prawda, ze niezle ja wytresowalam? Wolala do mnie cos w stylu "przynies Kitty" ale nie zwracalam na to uwagi.. Co ja, pies jestem?
Stara chyba mnie kocha, bo lubi sie przytulac. Stary tez jest ok, ale moglby dawac mi wiecej zarcia.
Ja CHCEm zobaczyc srebrne jajca!!! :D

kitty jak zawsze spiaca

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 11:32

Krzychu, jak Ty to zrobiłeś z tymi jajkami? Patrz, jak na Ciebie lecą panienki, no... Żyć nie umierać...
Odwróciłem sie do mojej demonstracyjnie jajkami, ale chyba nie załapała o co chodzi, pomiziała mnie tylko po grzbiecie. Nie powiem, fajne to, ale mnie już takie cos nie grzeje... Chcę mieć srebrne jajka!

Oberhexe

Post » Pon lut 10, 2003 11:53

Hacker, obsikaj jakas sciane albo nogi starej - zobaczysz, ze sie wkurzy i juz niedlugo bedziesz mial srebrne jajka ! :)
Moze sie wtedy spotkamy ?? :oops:

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 12:33

Obsikać? Nie, ja siuram tylko w ubikacji. Mam nowa, z drzwiczkami i juz mnie nie mogą podgladać, ha ha!!!!

Oberhexe

Post » Pon lut 10, 2003 12:40

Absolutnie niczego Ci nie sugeruje, ale slyszalam, ze wlasnie jak sie siura poza toaleta to starzy zabieraja na wycieczke, potem sie zasypia i we snie rosna srebrne jajka!
Spytaj Krzysia, moze on Ci cos podpowie :)

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 12:49

Cześć. Mam 3 mies i jestem szczupłą, krótkowłosą brunetką. Znam sie już na necie prawie tak dobrze, jak moja pańcia, bo zawsze siedzimy tu razem. Umiem juz nawet pisać. Pańcia pokazuje mi wasze zdjęcia a ja poluje na was przez ekran. Tylko zupełnie nie rozumiem, o czy mówicie; Jakieś laski, jakieś srebrne jajka, sikanie po ścianach. O co chodzi? Będę musiała porozmawiać z pańcią, niech mi wytłumaczy :lol:

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Pon lut 10, 2003 16:39

Taya, my to jeszcze mlode i niewinne jestesmy :)
A starzy nic Ci nie wytlumacza, moja mowi cos o pszczolkach i kfiatuszkach, o co chodzi do licha?? Gdzie te pszczolki, to chetnie zapoluje !!! :twisted: A kfiatuszki zjem!! :evil:
Luska, co Ty, slyszalam ze sikasz po katach??? I nawet na lozko?? Przeciez to nie wypada! W koncu sa z nas kocie damy :) Toz to nawet Hacker siura tylko do kibelka !!! Wstyd kobito!! :lol:

moni_citroni

Post » Pon lut 10, 2003 20:13

moni_citroni pisze:Absolutnie niczego Ci nie sugeruje, ale slyszalam, ze wlasnie jak sie siura poza toaleta to starzy zabieraja na wycieczke, potem sie zasypia i we snie rosna srebrne jajka!
Spytaj Krzysia, moze on Ci cos podpowie :)

Taaa, to tak wlasnie jest. Mnie wystarczylo siknac raz a dobrze :) . Teraz jest taka fajna zolta plama jak obrazek jakis, i taki mily zapaszek. Moja starsza jakos sie nie wkurzala, ale ona chyba ma to w nosie, bo niby myla, ale obrazek jest nadal. Pasuje jej do zaslon :D .

Zaslony fajne sa, mozna sie na nich wieszac i wtedy sie dopiero wkurza. Ale najlepsze sa srebrne jajka, no!

Beata

[poprzednia][następna]