Dziewczyny dzis zaczepila mnie pani ktora sprzata na naszym osiedla chciala by kotka najlepiej kotke(bo domu sie trzyma).W domu jest pies! mieli kiedys kotke ale uciekla(w rujce)i zginela wiec najlepiej gdyby kocia byla po sterylce.To sympatyczna prosta kobieta,Nie wiem jak u niej ze swiadomoscia itp ale jezeli kotki nie maja domu to moze tam jeszcze popytam.
Nie jest to dom marzenie ale napewno niewychodzacy.
A moze tu sprobowac?
Wiem, ze to inne wymagania, ale moze akurat.
Ogł. z dnia: 2006-01-13
Region: Łódzkie
Przyjmę za darmo bądz za niewielką opłatą małą (do 4 miesięcy) najlepiej czarną kotkę.
W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.
Imię, nazwisko / nazwa firmy: Malwina Lenicka
Miasto: Łódź
TELEFON Telefon: 0-602-704-707
GG GG: 4844766
Jeden z kotów ma kamienie moczowe, więc będziemy podrzucać karkę leczniczą też.
Tyle że je trzeba wykastrować, poszczepić - z tym na razie nie damy rady z przyczyn oczywistych
Dziewczyny, ja wprawdzie ostatnio mam spore finansowe kłopoty i nie jestem w stanie w żaden sposób pomóc, ale na pewno dałoby się zrzutkę jakąś zrobić na te kastracje. Może wirtualne adopcje?
Moja pierwsza kocia miłość za TM Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)