Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madzialenka pisze:coś czuję, że zaraziłyście mnie kociomanią totalnącóż to dla nas potem będzie mieć 5 kotów ...potem będę liczyć te koty jak trole: raz - dwa - dużo - dużo więcej
Drunk Cat pisze:Madzialenka pisze:coś czuję, że zaraziłyście mnie kociomanią totalnącóż to dla nas potem będzie mieć 5 kotów ...potem będę liczyć te koty jak trole: raz - dwa - dużo - dużo więcej
Jeśli chodzi o koty, to najwieksza róznica jest między 0 a 1... potem już z górki
Drunk Cat pisze: I warczy na naszego biednego Zorro, który jest najbardziej pokojowym kotem na świecie. Śmiesznie wygląda takie małe kocię warcząc i sycząc. Nas za to w ogóle się nie boi.
Tika pisze:Co do mruczenia, to strasznie mnie wzruszała mrucząca Amber z tymi diabełkami w oczkach
Catrina pisze:Tika może to już czas aby zdradzić rodzinom adopcyjnym mroczne tajemnice tej kociej rodzinki?
Kochani najprawdopodobniej wszystkie maluch będą po matce obciążone nieustanną i głośną gadatliwością a do tego to są niezłe koparki z rozrzutem żwirku na 2 metry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, MruczkiRządzą, puszatek i 70 gości