Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bydgoszczanin31 pisze:Postanowiłem się zarejestrować, bo jak widzę trochę potrwają poszukiwania kociaka;)
adoptujkotazeschroniska pisze:a poza tym to mam wrazenie ze przebierasz w kotach jak w ciuchach.. ten nie bo coś tam.. tamten nie bo coś... opanuj sie troche... KOT TO NIE ZABAWKA.... futerko czy nawet płeć NIE JEST NAJWAZNIEJSZE W KOCIE...
Bydgoszczanin31 pisze: Co do kocura znam parę osób mających koty i nie wiem ile w tym prawdy ale ponoć kocur mimo wykastrowania zawsze bardziej ma intensywny zapach odchodów.......
Fredziolina pisze:Ja tez mam bialego kocurka z czarnym znaczeniem , tutaj jego watek http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... highlight=
z transpotrem damy rade![]()
Bydgoszczanin31 pisze:Dziękuje, że szukacie nadal potrzebuje kociaka rudego bądź białego 2-3 miesięcznego. Chociaż teraz zaczynam się zastanawiać czy szukać tutaj bo jak już mi się kociak spodoba to okazuję się że musi mieć "towarzystwO w postaci innych kotów..........Więcej problemów niż konieczne. Dojdzie do tego że wybiorę się na giełdę i kupie kociaka......
Bydgoszczanin31 pisze:Dziękuje, że szukacie nadal potrzebuje kociaka rudego bądź białego 2-3 miesięcznego. Chociaż teraz zaczynam się zastanawiać czy szukać tutaj bo jak już mi się kociak spodoba to okazuję się że musi mieć "towarzystwO w postaci innych kotów..........Więcej problemów niż konieczne. Dojdzie do tego że wybiorę się na giełdę i kupie kociaka......
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości